Randstad Nieuws Carriere Vacatures

Chris Heutink Alg. Directeur Carriere bij Randstad

-

Randstad Nieuws
Top voorbeeld van een carriere bij RandstadChris Heutink
Van intercedent tot CEO - algemeen directeur Randstad Nederland
Hoogst genoten opleiding:
Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen (1984-1990) en een Erasmusprogramma Katholieke Universiteit Leuven (1990)

Eerste baan bij Randstad
Ik ben begonnen als intercedent.

Loopbaan bij Randstad

Intercedent
Rayonmanager
Projectmanager
Districtsmanager
BU manager
Regiodirecteur
Integratiedirecteur
Managing Director Polen
Director Operations /Centrale Directie RNL
Algemeen Directeur RNL

Ik heb het meest geleerd door training on the job. Door je leidinggevenden, je collega's en jezelf word je beter. En Randstad gaf me de mogelijkheid te bewijzen dat ik die andere baan aankon. Maar meestal later dan dat ik zelf dacht te kunnen doorgroeien. Achteraf bleek de timing van mijn leidinggevenden juist. Ik ging niet onderuit in de volgende stap, terwijl dat misschien wel was gebeurd als mijn tempo leading was geweest.

Huidige baan
Nu ben ik algemeen directeur van Randstad Nederland.

Wat maakt je huidige functie interessant?
Ik vind het erg interessant om een groot bedrijf dat eigenlijk is opgebouwd uit veel verschillende eenheden te laten samenwerken en te laten opereren als een soepele klantgerichte en daadkrachtige organisatie. Dat is een continue uitdaging. Ik geloof eerlijk gezegd dat ik uiteindelijk nog steeds met zoveel plezier elke dag weer naar mijn werk ga (inmiddels dus reeds 19 jaar) omdat er bij Randstad mensen werken waarvan ik kan zeggen dat het zeker de moeite waard is om met ze te werken. Dat klinkt wellicht als open deur maar ik meen het. Je werk op zich moet uitdagend zijn maar je omgeving is eigenlijk zeker zo belangrijk. Ook in die mensen om mij heen zie ik veel daadkracht en flexibiliteit. Juist dat is wat we dagelijks onze klanten moeten laten zien. Ik hou wel van het zinnetje: Ik regel 't.

Quote / tip?
Vraag je af of je er alles uit gehaald hebt, wat erin zat.

Ook een carrière in werk?
maak ook werk van werk. Solliciteer direct op onze vacatures klik hier


Carriere bij Randstad
Welkom bij dé HR-dienstverlener van Nederland
Werken bij Randstad is niet zomaar de vacature van intercedent, consultant of adviseur. Wij bieden je: een loopbaan in werk. Werk is een van de belangrijkste onderdelen van een mensenleven. Randstad helpt je jouw ambities te realiseren en ondersteunt je met opleidingen en trainingen. Bovendien is Randstad een dynamische en professionele organisatie waar je samenwerkt met jonge, enthousiaste en gedreven collega's. Ga voor jouw carrière in werk!

Werken bij Randstad? Solliciteer direct op onze vacatures


Carrière bij de beste werkgever van Nederland.
Randstad hoort bij de beste werkgevers van Nederland. Omdat wij ons continu richten op innovatie, ontwikkeling, ambitie en groei. Maar ook vanwege de goede voorwaarden die Randstad je biedt. Als brede dienstverlener kennen we een grote diversiteit aan functies. Van intercedent tot regiodirecteur en van consultant tot accountmanager. 80% van onze managementfuncties vullen we in met eigen mensen. Jij kunt bij Randstad doorgroeien en je ontwikkelen in de richting die bij jou past.

Werken bij Randstad: carrière en opleiding tegelijk
Wij zien als geen ander het belang van opleiding en ontwikkeling. Dit ondersteunen we met de Randstad Academie. We werken resultaatgericht en kijken naar persoonlijke ontwikkeling van competenties. Dit betekent dat wij sterk sturen op resultaten maar je ook helpen om je ambities te realiseren.

carrière bij Randstad

de carrière van...

waarom Randstad

Randstad Academie

alle vacatures Randstad

stagesRandstad nieuws: meld nieuws

e:info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws