Randstad Interim Management Training

Rougon: Recruitment, contracting & training

-




Cylex - Rougon is gespecialiseerd in werving & selectie, detachering en training van hoog-gekwalificeerde specialisten, managers en directieleden. WIj brengen werkgevers en professionals bij elkaar in de volgende vakgebieden:

Automotive
Environment, Water & Energy
Government
High Technology Industry
ICT
Industry & Production
Transport & Logistics

Kandidaten
Bent u een specialist in één van de bovengenoemde vakgebieden of wilt u er één worden? Rougon kent de markt en kan u helpen aan een blijvend uitdagende functie met veel groei potentieel. U kunt hier direct:

Inschrijven
Inloggen
Contact opnemen Klik hier

Werkgevers
Bent u op zoek naar vakkundige specialisten in bovengenoemde vakgebieden of heeft u een vraagstuk op het gebied van personeelsbezetting? Of wilt u meer weten over ons trainingsaanbod? Neem contact op met Rougon, zodat wij u kunnen informeren over de uitgebreide mogelijkheden.

Werving & selectie, detachering en training van hoog-gekwalificeerde specialisten, managers en directieleden

SAMENWERKING Rougon, zet haar organisatie in voor de invulling van tijdelijke en vaste posities. Daarbij richt hij zich specifiek op hooggekwalificeerde specialisten, managers en directieleden. Daarnaast is Rougon actief met trainingen op diverse gebieden zoals management, sales en gebruikers trainingen.

ROUGON Trainingen op maat
Rougon heeft zich gespecialiseerd in sales trainingen in technische omgevingen voor projectmatige verkoop. Deze trainingen gaan over het creëren van waarde en het oplossen van problemen van klanten.


Problemen oplossen
Verkopen gaat over het oplossen van problemen van klanten, ongeacht of deze problemen van klanten met het verleden of heden te maken hebben of als klanten geconfronteerd worden als hun markt evolueert of hun behoeften veranderen.


Als je het probleem van je klant niet kunt vastleggen, kan je ook niets oplossen. Erger nog, je zult je tijd verspillen en je geloofwaardigheid verliezen. Het probleem moet vanuit het standpunt van de klant duidelijk beschreven moeten worden.
Voor de klant moet het probleem duideilijk zijn en hij moet de waarde er van in zien om dit op te lossen. Om te weten wat de echte problemen zijn, moet je de juiste vragen stellen vragen en luisteren naar de natwoorden, alvorens te handelen.

Het overkoepelde probleem of doelstelling voor de meeste managers is, hoe maak ik het bedrijf zo winstgevend mogelijk, tegen zo min mogelijke kosten zodat ze kunnen garanderen dat het bedrijf blijft bestaan en zij hun functie kunnen behouden.

Er zijn nog een aantal andere gerelateerde aan bovenstaande problemen:

Het vinden van nieuwe klanten
Behoud van bestaande klanten
Meer verkopen aan bestaande klanten
Verbetering van de klantenservice
Vermindering personeelskosten
Vermindering van klachten van klanten
Vermindering van time to market
Vermindering marktaandeel
Profiteren van nieuwe technologie
Verbetering werkmentatliteit
Ontwikkelen van nieuwe producten
Weggaan uit markten of sluiting van eenheden
De succesvolste verkopers zullen bij de klant problemen of/en doelstellingen vinden en kunnen deze oplossen op een wijze, die een heldere ROI heeft. Natuurlijk vraagt het vinden van die problemen en of doelstellingen en het leveren van goede oplossingen een goed geplande en georganiseerde inspanning. Deze training biedt de stappen om te komen tot het identificeren van problemen en/of doelstellingen, de prioriteit van de klant en de aanbevelingen van hoogwaardige innovatieve oplossingen aan deze klant door de verkoper.

Top sales professionals weten wanneer een klant een belangrijk probleem heeft en weten dan dat de klant ook bereid is om hiervoor te betalen. Dit betekent dat de verkoper zal moeten zoeken naar klanten die bereid zijn om hun problemen te erkennen en bereid zijn om geld te betalen voor de oplossing

Vijf stappentraject
Mensen die echt goed zijn in het oplossen van problemen gaan systematisch aan het werk. Ze zorgen er voor het plaatsen van het probleem in een context. Ze evalueren alternatieven.

Een goede manier om systematisch aan een oplossing te werken zijn de
volgende vijf stappen probleemoplossend proces:

1. Identificeer het probleem.
2. Analyseer het probleem.
3. Identificeer beslissingscriteria.
4. Ontwikkelen meerdere oplossingen.
5. Kies de optimale oplossing.

Om een probleem van een klant op te lossen zullen er een aantal overwegingen moeten worden gemaakt die uit het 5 stappenplan naar voren zijn gekomen. Zodra er een probleem is geïdentificeerd kun je met een aantal bekende oplossingen voor het bedrijf komen. Mocht er geen pasklare oplossing zijn dan zal er per probleem gekeken moeten worden of het rendabel is om een oplossing te creëren. De vraag die hierbij gesteld dient te worden, is het ook rendabel voor je eigen bedrijf om dit te ontwikkelen.

Tijdens deze training zullen al deze onderwerpen intensief getraind worden zodat de sales professionals goed voorbereid met een sales toolbox naar klanten kunnen gaan en deze op een oplossingsgerichte manier benaderen.


Meer informatie?
Neemt u contact op met Cylex-Rougon om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.




Randstad Nieuws/ News/ vacatures

Meld nieuws