Randstad nieuws Vacatures Juridisch

Juridische vacatures en staffuncties Ploum

-




Vacatures, werken bij Ploum



Behalve advocaten en notarissen, hebben wij ook vacatures voor juridisch secretaresses, juridisch medewerkers en verschillende staffuncties, zoals financiën, HR, en Marketing en Communicatie. Naast opleiding en ervaring kijken wij ook naar de ‘klik’ met kantoor:
Heb jij het in je om volgens onze aanpak te werken?



Deze informatie is bedoeld voor sollicitanten. Acquisities van intermediairs naar aanleiding van deze informatie stellen wij niet op prijs.

Juridisch medewerker Intellectueel eigendom (met uitzicht op advocaatstage)De sectie Intellectuele eigendom & Marketing levert effectieve juridische bescherming om de intellectuele eigendom van de producten of de creatie van haar cliënten veilig te stellen, niet alleen van het model en de vormgeving, maar ook van het merk, het logo en de domeinnaam. Daarnaast geven wij advies om ervoor te zorgen dat de marketing en after-sales van onze cliënten goed geregeld zijn. Dit doen wij niet alleen voor cliënten in Nederland, maar voor het overgrote deel voor cliënten in het buitenland. Wij beschikken over een betrouwbaar en breed agentennetwerk en werken dagelijks samen met andere advocaten en dienstverleners in vele landen wereldwijd. Ook het doen van onderzoek naar de (internationale) beschikbaarheid van een merk behoort tot onze diensten. Bij ongeoorloofde handelspraktijken staan wij onze cliënten bij in procedures voor de rechter, de Autoriteit Consument en Markt, of de Reclame Code Commissie.

Ons team bestaat uit zowel advocaten als merkengemachtigden.Als juridisch medewerker binnen de sectie ontwikkel je je primair op het gebied van het merkenrecht, modellenrecht, auteursrecht en het handelsnaamrecht. Uiteraard zorgen wij ook voor de de nodige procesrechtelijke ervaring, maar de nadruk zal liggen op het adviseren en daarbij behorend werk. Door de verscheidenheid aan cliënten komen regelmatig adviesvragen van uiteenlopende aard aan de orde.

Wij bieden onze juridisch medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen tot advocaat-stagiaires. Indien de samenwerking wederzijds bevalt, bestaat de mogelijkheid om na een periode van minimaal één jaar door te groeien naar de functie van advocaat-stagiaire.

Functie-eisen
Afgeronde master-opleiding Nederlands Recht;
Bij voorkeur een afstudeerrichting op het gebied van Intellectueel eigendom;
Je hebt affiniteit met het intellectueel-eigendomsrecht;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Competentie-eisen• Je bent communicatief en presentatievaardig;
• Je kunt zowel schriftelijk als mondeling uitstekend argumenteren en overtuigen;
• Je bent initiatiefrijk en hebt een proactieve houding;
• Je bent in staat snel rake analyses te maken en pragmatische oplossingen te bieden;
• Je bent ondernemend en kunt goed samenwerken.Wat kun je verwachten• Werken met internationale en nationale cliënten in een afwisselende praktijk van producten en diensten die je elke dag tegenkomt;
• Een uitdagende praktijk met werk op inhoudelijk hoog niveau;
• Werken bij een kantoor waar plezier in het werk en betrokkenheid hand in hand gaan met excellente resultaten voor onze klanten;
• Samenwerken in een gedreven team met een hoogwaardige specialistische kennis op het rechtsgebied van de intellectuele eigendom;
• Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure, een referentie-onderzoek kan deel uitmaken van de procedure. De sluitingsdatum voor deze vacature is 25 november 2016. Na deze datum zullen kandidaten spoedig worden bericht. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Willem Leppink via telefoonnummer 010 – 4406455. Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan direct via onderstaande link en stuur je motivatiebrief, curriculum vitae en cijferlijst mee.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Advocaat-medewerker Corporate Litigation (team Claims, Insurance & Litigation)Open solliciteren – advocaat/notaris




Meer informatie

Heb je naar aanleiding van een vacature of een sollicitatie nog vragen?
Neem dan contact op met onze afdeling HR.
Blaak 28, 3011 TA Rotterdam
T +31 10 440 6440
E hrm@ploum.nl


meld nieuws info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws