Randstad Uitzendbureau vacatures

Randstad direct plaatsen vacatures voor ondernemer

-


Snel en gemakkelijk uw vacature plaatsen

U kunt eenvoudig en gratis uw vacature plaatsen bij Randstad. Wij zoeken op basis van uw verzoek direct naar passende kandidaten op uw vacature en bellen u gegarandeerd binnen 24 uur terug. Wilt u meer weten over hoe vacatures plaatsen werkt bij Randstad? Lees dan onderaan de pagina meer over onze werkwijze.

Stappenplan: van vacature tot nieuwe werknemer, klik hier voor direct plaatsen


Vacature plaatsen
Een vacature plaatsen is voor u als werkgever zo gedaan. U vult eenvoudigweg uw gegevens op bovenstaand formulier in en upload de vacature.

2. Vacature komt binnen bij Randstad
Het ingevulde formulier en de vacature die u wilt plaatsen komen direct in de mailbox van een servicemedewerker van Randstad. Deze bekijkt de informatie en neemt contact met u op indien er nog vragen zijn.

3. Vacature wordt doorgezet naar juiste unit
Is alles duidelijk, dan belt deze servicemedewerker meteen met de unit waar de vacature die u wilt plaatsen onder valt.

4. Vacature wordt met u doorgesproken
De intercedent van de betreffende unit belt u, als opdrachtgever van de te plaatsen vacature, dezelfde dag nog terug. Dit gebeurt om u te laten weten dat de vacature die u wilt plaatsen in behandeling is genomen, om u eventueel extra vragen te stellen en om al een eerste kandidaat of meerdere kandidaten te bespreken, als die meteen voorhanden zijn.

5. Vacature is in behandeling, de kandidaten worden voorgesteld
Nu is de vacature in behandeling; de intercedent blijft contact opnemen met u als opdrachtgever, om kandidaten voor te stellen en met u te bespreken.

6. Geschikte kandidaten komen naar u toe voor gesprek
Wanneer u vindt dat er een geschikte kandidaat is voorgesteld, wordt er een gesprek ingepland. Want u wilt de kandidaat waarschijnlijk zelf spreken in een sollicitatiegesprek of kennismakingsgesprek, al is dit afhankelijk van voor welk soort functie u de vacature heeft geplaatst.

7. Kandidaat is aangenomen, doorspreken voorwaarden met intercedent
Als u de juiste kandidaat voor de vacature hebt gesproken en u wilt dat deze kandidaat bij u aan de slag gaat, worden er afspraken gemaakt tussen u en de intercedent over de voorwaarden, het tarief, de termijn en de contractvorm waaronder de kandidaat bij u komt werken.

8. Uw vacature is vervuld
Uw nieuwe werknemer gaat bij u aan de slag


Randstad nieuws vacatures plaatsen

Meld nieuws