Randstad buitenlands personeel

Buitenlands personeel, productieve arbeidskrachten

-

Buitenlands personeel bij u aan het werk?
Arbeidskrachten uit het buitenland vindt u bij Randstad Cross Border Staffing.
Gemotiveerde en zeer productieve arbeidskrachten uit het buitenland

Gemotiveerde en zeer productieve arbeidskrachten uit het buitenland
Heeft u een grote klus of project voor de boeg en bent u op zoek naar personeel met een goede werkmentaliteit? Wilt u snel kunnen opschalen met personeel dat een hoge arbeidsmotivatie heeft? Of zoekt u vakkrachten die niet meer uit de lokale arbeidsmarkt te halen zijn? Dan kan de inzet van buitenlandse flexwerkers uit de EU/EER een oplossing zijn!

Randstad Cross Border Staffing is gespecialiseerd in de inzet van buitenlandse arbeidskrachten. We hebben ruime ervaring met het plaatsen van onze buitenlandse medewerkers bij industriële bedrijven, in de distributie en logistiek maar ook in de afbouw sector en in de techniek

Daarbij gaat het vaak om de volgende functies: productiemedewerkers, assemblagemedewerkers, logistieke medewerkers, (vork)heftruckchauffeurs, lassers, schilders, stukadoors en vrachtwagenchauffeurs.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Klik hier direct naar de site of mail

Wat kan Cross Border Staffing voor u betekenen?
Service en kwaliteit bij inzet van buitenlandse medewerkers

Diensten
Randstad biedt diverse dienstverleningsvormen aan als het gaat om de inzet van buitenlands personeel.

1. Uw organisatie op projectbasis voorzien van tijdelijke medewerkers op LBO en MBO niveau;
2. Uw organisatie structureel voorzien van medewerkers voor functies waarvoor in Nederland weinig kandidaten beschikbaar zijn. Hierbij valt te denken aan technische functies op MBO en HBO niveau.

Dit alles natuurlijk betrouwbaar en snel, zoals u van ons gewend bent. En tegen een concurrerend tarief.

Poolbeheer
Daarnaast kan Randstad een volledige pool van flexwerkers voor u beheren, waarmee u altijd verzekerd bent van continuïteit en flexibiliteit. Met name in logistieke en productiebedrijven hebben wij hiermee ruime ervaring.

Zekerheid met Randstad
Uw goede naam is u veel waard dus u zoekt een leverancier die de inzet van buitenlandse flexwerkers goed heeft geregeld. Randstad is daarvoor de betrouwbare partner door:

- Actief ABU lidmaatschap
- Controle op naleving wetten met NEN 4400-1
- Kwaliteitcertificering door ISO 9001:2008
- Keurmerk voor onze huisvesting
- Verplichte verzekering voor onze
medewerkers

Hoe werkt het?

Werving & selectie
Wij werven en selecteren buitenlandse flexwerkers op basis van uw concrete vraag. Onze partner in het buitenland die exclusief voor Randstad de werving en selectie regelt is PRAN (Professional Recruitment Agency Netherlands). Zij beschikken over eigen vestigingen met lokale deskundige medewerkers.

Praktische zaken uit handen
Met uitzending van buitenlandse flexwerkers zijn extra administratieve, fiscale en wettelijke procedures gemoeid. Randstad Cross Border Staffing regelt deze zaken uitstekend. Zo zorgen wij onder andere voor melding bij de Belastingdienst en de formaliteiten rondom de Wet op de Identificatieplicht. Randstad zorgt als wettelijk werkgever dat belasting en premies worden afgedragen. En dat de flexwerker vanaf dag één goed verzekerd is voor ziektekosten. U heeft hier dus geen omkijken naar.

Huisvesting, vervoer en begeleiding
Ook de opvang en begeleiding van de buitenlandse flexwerkers is bij ons in goede handen. Randstad regelt ten eerste natuurlijk het verblijf. Onze huisvestingslocaties zijn voorzien van het Certified Flex Home certificaat van de ABU. Dit betekent dat al onze woonlocaties voldoen aan de huisvestingsnormen van de ABU. Voor het woon-/werkverkeer wordt door Randstad een auto of bus ingezet en gebruik gemaakt van track-and-trace. Over de kosten hiervan maken we vooraf duidelijke afspraken.

Ingewikkeld?
Bent u bang dat het inhuren van buitenlands personeel u veel extra werk oplevert? Laat u zich dan adviseren door de accountadviseur van Randstad Cross Border Staffing. Die spreekt samen met u het hele traject door. Of we regelen een bezoek aan een bedrijf waar buitenlandse flexwerkers van ons aan de slag zijn. Dan kunt u met eigen ogen de gang van zaken bekijken.


Randstad Nieuws/News

Meld nieuws