Randstad flexibele vakantiekrachten

Randstad Vakantiekrachten flexibel inzetbaar

-

Met de aantrekkende economie kan het een drukke zomer voor u worden. Om alles uit het seizoen te halen heeft u wel de juiste personele bezetting nodig. Het kan met de flexibele vakantieplanning van Randstad.

De beste bezetting, op het juiste moment
Op het terras, in de winkel of het magazijn. Randstad zorgt de hele zomer voor flexibele vakantiekrachten. Van selectie tot loon. Zo houdt u zich bezig met het draaien van een goed seizoen. En u gaat fluitend de zomer door.

50 jaar ervaring met vakantiekrachten
Randstad is de grootste leverancier van vakantiekrachten in Nederland. Al jaren leveren wij veel vakantiekrachten, studenten en andere tijdelijk medewerkers aan evenementen, festivals, de (thuis)zorg, industrie, logistiek en de financiƫle branche. Maar er zijn ook jongeren die bijvoorbeeld een vakantiebaan als vuilnisman wel zien zitten. U ziet, we hebben ervaring met personeel in iedere branche.

Uw vakantiekracht snel gevonden
Dankzij persoonlijke werving en selectie kennen wij onze mensen. We weten waar hun mogelijkheden liggen, wat voor talent ze hebben en bij welke organisatie ze het beste passen. Zo vinden we snel de juiste vakantiekracht voor u, op basis van uw wensen. Onze kandidaten krijgen vooraf uitgebreide informatie over uw bedrijf en komen beslagen ten ijs. Van de werving tot verloning, van binding en begeleiding tot de wekelijkse planning of pool- management. Dankzij onze benadering gaan uw zaken tijdens de zomer gewoon door.


plaats direct uw vacature
In de zomerperiode van 1 juni tot 1 september kunt u gebruikmaken van studenten en scholieren, 'de vakantiekrachten'. Een groot voordeel is dat de inzet van vakantiekrachten financieel aantrekkelijk is. Er gelden echter wel bepaalde regels voor medewerkers onder de 18 jaar. Het doel is de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van vakantiekrachten te beschermen. Hier leest u meer over de regels. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie, vraag dan meer informatie aan via het formulier hiernaast.

Alleen verloning vakantiekrachten nodig? Randstad biedt payrolling voor uw vakantiekrachten
Aan u de keuze tussen gemak van werving via Randstad of een uitstekende administratie wanneer u zelf uw personeel heeft gevonden. Heeft u zelf al de juiste vakantiekracht gevonden? Dat kan door bijvoorbeeld in de vakantieperiode kinderen van medewerkers in dienst te nemen.

Wij kunnen in dat geval nog altijd veel voor u betekenen. Zo helpen we u graag met de verloning, het zogenoemde payrolling. Contracten, betaling van loon, belasting en premies, alles is dan perfect geregeld. Wij zorgen zelfs voor salarisspecificaties en jaaropgaven. Zo neemt Randstad u de lasten van het juridisch werkgeverschap uit handen.

Meer weten over (het verlonen van) vakantiekrachten? Klik hier voor Meer informatie.

Meld nieuws