Randstad Nieuws Award werkgevers

Engineers voor projecten DPA Rijnmond Europoort

-



DPA Engineers voor projecten in:

- Scheepsbouw
- Machinebouw
- Automotive
- Heavy Lifting
- Piping
- High Tech
- Oil and Gas



Nieuws over Vacatures, top Jobs o.a.

- Electrical Engineer :
MBO 4+ niveau (het liefst hoog en laag spanning)

- Lead Engineer :
HBO+ niveau, kennis en ervaring op het gebied van Electrical-, Mechanical-, Piping-, Software- en Systeem Integratie engineering.

- Software Engineer :
HBO niveau, kennis van programmering, SCADA, PLC en Systeem Integratie engineering; ervaring in scheepsbouw, offshore en zware industrie.

- Piping Engineer :
HBO niveau, kennis van piping engineering (concept designing en detail engineering) mbt scheepsbouw, zware industrie en offshore.

- Project Manager :
HBO/WO niveau, Prince2/PMI/IPMA B of C certificeerd, kennis en ervaring op het gebied van risico- , finance- , stakeholder- . communicatie- .
integraal- , warranty- , supply chain mangement.




Neem contact op



DPA Engineering is een zelfstandig onderdeel van DPA Detachering Group
Enerzijds profiteren we van de schaalvoordelen, kennis en ervaring van dit beursgenoteerde bedrijf en anderzijds hebben we onze eigen identiteit en aanpak.

DPA Detachering Group is sinds 1990 actief in een grote diversiteit aan markten en opereert landelijk vanuit diverse kantoren, van waaruit ruim 1000 professionals dagelijks ten dienste staan van onze opdrachtgevers.

DPA Engineering is een jonge en dynamische organisatie met kantoren in Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam. Wij bemiddelen in hogere technisch gerelateerde functies en projecten in:

- Scheepsbouw
- Machinebouw
- Automotive
- Heavy Lifting
- Piping
- High Tech
- Oil & Gas

DPA Engineering biedt haar medewerkers een contract op maat op vaste, tijdelijke of projectmatige basis. Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform Plus en onze aanpak is altijd een persoonlijke.







Oil and Gas Project Engineers DPA professionals Europoort Rijnmond

ENGINEERING & CONSULTANCY
SUPPLY CHAIN
SERVICES

DPA richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Zo helpen we professionals én organisaties om hun prestaties te verbeteren. Hiertoe steunen we naast ruim 1.000 eigen professionals op een landelijk netwerk van hooggekwalificeerde zelfstandigen. De onderneming komt voort uit DPA Audit Detachment, opgericht in 1992 en in 1999 als DPA Group een beursnotering aan Euronext Amsterdam kreeg. Sinds het samengaan in 2011 met de Nederlandse Interim Groep maakt DPA een gestage groei door. In 2012 voegde Benkis zich bij de groep, gevolgd door Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs in 2013 en Fagro in 2014.


Oil and Gas Specialist in specialisten
Naast werving en detachering van professionals verzorgen we in toenemende mate consultancy en projecten. We concentreren ons op de vakgebieden Indutrial Engineering & Consultancy, Supply Chain. Via gespecialiseerde business units blijven we dicht bij de professionals en opdrachtgevers en weten we talenten te verbinden aan de juiste organisaties, rollen en uitdagingen. Organisaties en professionals de best mogelijke ondersteuning bieden om hun ambities te realiseren. Dat is wat DPA als specialistenspecialist doet.






CONTACT...

Rotterdam

Telefoon: 010 403 16 80




Randstad Nieuws/News

Meld nieuws