Randstad nieuws consultants IT ICT

Randstad consultants professionals IT vacatures

-



Consultant Randstad Professionals - IT
Jij, consultant Professional gaat echt iets betekenen voor de loopbaan van IT professionals.



Dit ga je doen bij Randstad
Een sterke relatie opbouwen met je opdrachtgevers. Echt iets betekenen voor de loopbaan van jouw kandidaten. Genieten van het succes als je de beste match maakt tussen kandidaten en opdrachtgevers. Als Consultant bij Randstad Professionals bied je oplossingen voor personeelsplanningsvraagstukken van organisaties. Daarnaast ben je sparringpartner en coach voor interim-kandidaten. Nadat je een kandidaat geplaatst hebt, houd je intensief contact met de klant. Maar ook met de kandidaat bij zijn/haar ontwikkeling, coaching en opleiding. Een prachtige 2e of 3e stap voor een carrière in arbeidsbemiddeling.

Wat deze baan bijzonder maakt
Bij Randstad Professionals sta je dicht bij je kandidaten en opdrachtgevers. Niet alleen als je de match maakt, maar continu. Je kandidaten zijn echte professionals. In de interim-projecten waar jij ze plaatst maken ze een snelle ontwikkeling door; jij stimuleert en faciliteert ze. Het gaat om interim-professionals en ZZP-ers op acht vakgebieden: Supply Chain, IT, Finance, Public, Banking, Marketing, Legal en HR. Je werkt op het terrein waar jij je thuis voelt: IT. Kies uit de Standplaatsen, kantoren.
Consultant Professionals IT: Utrecht | Groningen | Eindhoven | Rotterdam

Kerntaken

- Je vertaalt strategische doelstellingen naar concrete marktinspanningen.

- Je bent verantwoordelijk om je eigen portefeuille te vullen, je benadert daarvoor interessante prospects en klanten voor opdrachten.

- Op- en uitbouwen van je netwerk, zowel intern als extern

- Voortdurend bouw je aan een bestand van hoogwaardige kandidaten; van Young Professionals tot meer ervaren professionals.

- Doordat je de organisatie, ambities en HR-vragen van je opdrachtgevers kent, weet je goed te adviseren.

- Je begeleidt je kandidaten actief in hun loopbaan en stimuleert ontwikkeling aan de hand van een loopbaanplan.

- Je bent verantwoordelijk voor de hele werving- en selectieprocedure: van de intake van de opdracht tot recruitment, match en follow-up

- Je volgt de markt in de detacheringsbranche en relevante vakgebieden.

- Je bent alert op mogelijkheden van cross selling

Dit vragen we van je
Een opleiding op hbo- of academisch niveau en tenminste 4 jaar commerciële werkervaring, bij voorkeur in arbeidsbemiddeling van IT professionals. Door je kennis en ervaring ben je een gewaardeerd gesprekspartner op management- en directieniveau en beschik je over een sterk netwerk binnen het IT werkveld. Kritisch denker, maar ook in staat om je analyses effectief in acties om te zetten. Ook ben je in staat een goede coachingsrol te vervullen voor je kandidaten. Belangrijke eigenschappen zijn verder: ondernemend, flair, organisatietalent.

Dit bieden we
Randstad biedt je een inspirerende werkomgeving. Als HR-dienstverlener zien we als geen ander het belang van opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk geldt dat ook voor de mensen die bij Randstad werken. Je ontwikkeling wordt breed ondersteund door de activiteiten vanuit de Randstad Academie, ons opleidingscentrum. Ook externe opleidingen behoren tot de mogelijkheden. Randstad biedt een goed, marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.


Randstad en de wereld van werk
Randstad is dé HR-dienstverlener van Nederland. Met 250 vestigingen en ruim 2600 vaste medewerkers staan we midden in de wereld van werk. We halen het beste in mensen en organisaties naar boven met gespecialiseerde diensten voor: uitzenden en detacheren, werving en selectie, advies en uitvoering voor complexe HR-vraagstukken.

De wereld van werk is sterk in beweging. Denk aan nieuwe contractvormen, groeiende flexibiliteit en nieuwe ontwikkelingen om mensen en werk te matchen. Als marktleider loopt Randstad graag voorop bij innovaties. Zo spelen we al 50 jaar een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie solliciteer direct via de button solliciteren onderaan deze pagina.

Solliciteren

Ervaring in sales/recruitment in de IT?
We zoeken Managing Consultants en ConsultantsIT
Randstad hoort bij de beste werkgevers van Nederland. Omdat wij ons continu richten op innovatie, ontwikkeling, ambitie en groei. Maar ook vanwege de goede voorwaarden die Randstad je biedt. Als brede dienstverlener kennen we een grote diversiteit aan functies. Van intercedent tot regiodirecteur en van consultant tot accountmanager. 80% van onze managementfuncties vullen we in met eigen mensen. Jij kunt bij Randstad doorgroeien en je ontwikkelen in de richting die bij jou past.

Benieuwd?
Bekijk dan de onderstaande vacatures die we speciaal voor jou hebben geselecteerd.

Consultant Professionals IT: Utrecht | Groningen | Eindhoven | Rotterdam

Of lees hieronder meer over de functies.

Consultant Professionals IT, gaat echt iets betekenen voor de loopbaan van IT professionals

Utrecht, Groningen, Eindhoven en Rotterdam,

vacatures Consultant Professionals IT klik hier





Randstad nieuws

Randstad IT ICT Vacatures Nieuws