Paard en Coaching voor gedragsproblemen

Paard en coaching voor persoonlijke problemen

-

Wij bieden coaching en begeleiding met -en zonder- paarden. Voor kinderen en volwassenen met persoonlijke problemen en gedragsproblematiek



Patty de Koning


Paardencoach en ambulant begeleider bij Paard & Coaching Rotterdam
Bergweg Zuid 110 2661CW Bergschenhoek

Er gaat een wereld van rust en warmte van paard en coaching uit en dat brengt balans om verder te ontwikkelen.

Hoe pak je thuis als ouder zijnde dezelfde doelen en methodes op als wij tijdens de paardencoaching doen?
De Coach kan dit ook vervolgen door aan huis de begeleiding voort te zetten! Op deze manier wordt er samen met ouders meegedacht welke middelen we kunnen inzetten om ook thuis de rust, ontspanning en vrijheid te creëren om fijn te ontwikkelen. Zoals bijvoorbeeld een schommel of wipwap, doe een soortgelijke beweging kan creëren als een paard waardoor ontspanning in gang gezet kan worden.

Naast Coaching en begeleiding bij de paarden doen wij ook onwijs veel ambulante begeleiding, zodat ook thuis de effectiviteit en zelfredzaamheid kan worden voortgezet.




Paard & Coaching Rotterdam


Bij Paard & Coaching Rotterdam bieden we professionele ambulante begeleiding en coaching in regio Zuid Holland met en zonder paarden aan, welke uiterst geschikt zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, PDD-NOS, ADHD, ADD, angsten, PTSS, syndroom van down, hechtingsproblematiek en andere gedragsproblematiek.

Door gemeente worden wij vaak ingezet en hebben wij steeds meer naamsbekendheid, waardoor we tot de grotere paardencoach instellingen mogen behoren. Wij werken veelal vanuit het PGB. Particulier is ook mogelijk.
Regelmatig worden wij ook ingezet vanuit speciaal onderwijs om kinderen te begeleiden bij schoolse vaardigheden, zowel op school als op onze locatie´s.

Paardencoaching is onze specialiteit, maar wij bieden ook ambulante begeleidingstrajecten en ouderbegeleiding (of een combinatie). Paard & Coaching is onderdeel van Mind Care Nederland (www.mindcarenederland.nl)
Onze begeleiding is maatwerk wat wij samen met u afstemmen. Buiten de standaard kaders denken is wat ons uniek maakt.

website