Beste Tattoo Laserbehandeling Nieuws

Tattoo verwijderen beste laserbehandeling Picosure

Beste en snelste Tattoo verwijdereren met de ultra beste Picosure laserbehandeling in Nederland nu voor de regio's Rijnmond, Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Schiedam, Vlaardingen en meer



De Nieuwste beste en snelste laserbehandeling om uw tattoo te verwijderen...dus de goedkoopste

De PicoSure picoseconde laser.
Alle kleuren tatoeages kunnen in aanzienlijk minder behandelingen weggelaserd worden dan tot nu toe mogelijk was. Zelfs hardnekkige blauwe en groene inkten!

De beste en snelste laserbehandeling voor verwijderen van elke tattoo in Nederland staat in Rotterdam. Daardoor de goedkoopste laserbehandeling om uw Tattoo te verwijderen. Het weglaseren vraagt deskundig inzicht en ervaring met de nieuwste techniek en onze deskundigheid past dat perfect bij onze zeer ervaren schoonheids-huidspecialisten, in het zeer bekende Babor Beauty Spa Kralingen.

ATTENTIE OPGELET:

Tatoeages verwijderen vraagt inzicht in uw gestel en huidstructuur om littekens te voorkomen.
Laser center Rotterdam biedt daarmee het mooiste resultaat.


U bent welkom met al uw vragen. Bij LCR LaserCenterRotterdam, krijgt u alle informatie van deskundige specialisten voor het verwijderen van uw tattoos, tatoeages.

Bij LCR werkt top-vakkundig en deskundig opgeleid personeel dat gebruik maakt van de meest geavanceerde en nieuwste laserapparatuur.
Hiermee kunnen wij de beste resultaten voor het verwijderen van uw tattoo behalen zonder littekenweefsel.

De PicoSure picoseconde laser verwijdert alle kleuren tatoeages. Extra voordeel: met aanzienlijk minder behandelingen dan tot nu toe mogelijk was. Zelfs hardnekkige blauwe en groene inkten, is de beste methode voor het verwijderen van uw tattoo. Tattoos laseren met het hoogste resultaat.

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen, bel gerust, wij zijn er om uw vragen te beantwoorden !

Wij zijn gevestigd aan de Oudedijk 139b in Rotterdam Kralingen in het mooie karakteristieke pand van Babor Beauty Spa Kralingen.






Onze gegevens:

Oudedijk 139b
3061 AA Rotterdam Kralingen
T: 010 - 413 18 08


Onze openingstijden:
maandag:op afspraak open
dinsdag:09.00 - 18.00 uur
woensdag:09.00 - 18.00 uur
donderdag:09.00 - 18.00 uur
vrijdag:09.00 - 18.00 uur
zaterdag:09.00 - 18.00 uur
zondag:gesloten

Wij zijn na 18.00 uur op afspraak open


Wij beginnen met een gratis intakegesprek
Dit is een vrijblijvend informatief gesprek met als doel u volledig te informeren over onze werkwijze en waarin wij alle tijd nemen om uw vragen te beantwoorden.


Randstad News Nieuws

Randstad News / Nieuws contact

Meld nieuws