Hulstkamp makelaars R365

Exclusive Residences R365

-

Hulstkamp Makelaars | Residence365, exclusive affiliate of R365 International Real Estate is een gerenommeerd kantoor dat niet alleen door tal van particuliere opdrachtgevers (gemiddeld 150) wordt ingeschakeld, maar ook het vertrouwen geniet van grote projectontwikkelaars, banken en (institutionele) beleggingsmaatschappijen.LESLIE D.T. DE RUITER

"Directeur met passie voor onroerend goed"

Als eigenaar van het bedrijf trekt hij de kar en als u s ochtends vroeg of s avonds langs ons kantoor rijdt en het licht brandt nog, ga er dan maar vanuit dat er nog hard gewerkt wordt. Plezier hebben in je werk is essentieel om succesvol te zijn.

Inmiddels al 21 jaar makelaar. Leslie neemt het gros van de nieuwe woningen en bedrijfsobjecten in verkoop/verhuur, waarna hij samen met zijn team één en ander aan de man brengt. 24/7 beschikbaar om partijen bij elkaar te brengen en tot een mooie deal te komen. Kan niet bestaat niet. Tevens vertelt hij u graag meer over onze exclusive affiliation met R365 International Real Estate, wereldwijd marktleider in het topsegment met 950 kantoren.

DIRECT CONTACT?
Bel Leslie D.T. de Ruiter op (010) 22 508 22 of email deruiter@hulstkampgroep.nl


HOME AANBOD VERKOOP AANKOOP TAXATIES

CONTACT

Hulstkamp Makelaars B.V.
Kralingse Plaslaan 98, 3061 DG ROTTERDAM | Telefoon +31 (0)10 22 508 22 | info@hulstkampgroep.nl


Randstad Nieuws/News

Meld nieuws
Energie neutraal luxe woningbouwLuxe energieneutrale nieuwbouw in volledig vrije architectuur in opdracht van particulieren en opdrachtgevers.