De Zalmhaventoren luxe wonen in Rotterdam

De Zalmhaventoren woningen en appartementen

-De Zalmhaventoren


wordt het hoogste gebouw van Nederland. Op de 190 meter hoge woontoren komt een 25 meter hoge mast, een architectonische afwerking, waardoor de totale hoogte 215 meter wordt.

Indrukwekkend torent De Zalmhaven uit boven de Maas en de stad; luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur.
Thuis, met the world’s finest binnen handbereik.

De Zalmhaven: excellent wonen, leven op niveau.

Woningen
De Zalmhaven biedt onderdak aan drie typen woningen: appartementen, penthouses en herenhuizen. De woningen zijn gesitueerd in de 215 meter hoge De Zalmhaven I aan de oostzijde, de twee identieke torens De Zalmhaven II en III en de onderste woonlaag. De meeste herenhuizen zijn voorzien van privédakterras en de appartementen en penthouses beschikken alle over een of meerdere buitenruimten.het dak van de parkeergarage is een smaakvol ingerichte gezamenlijke daktuin te vinden, die alleen toegankelijk is voor de bewoners van De Zalmhaven. De privédakterrassen van de herenhuizen, alleen bereikbaar voor de eigenaar, grenzen hieraan. Samen vormen ze een groene oase in het hart van de stad.

Meld nieuws
Energie neutraal luxe woningbouwLuxe energieneutrale nieuwbouw in volledig vrije architectuur in opdracht van particulieren en opdrachtgevers.