's-Gravenzande exclusieve villa's appartementen

's-Gravenzande villa's, woningen appartementen

-

's-Gravenzande nieuwbouw villa's en appartementenOntwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland bv
Ligging woongebieden klik hier
Op bovenstaande kaart zie je precies waar de diverse deelplannen zich bevinden. Wil je meer weten over de projecten? Kijk dan op de website van het desbetreffende deelplan.

1. Duingeest
5. Rijnvaart
2. Tuinveld
6. Waelpolder
3. Gantel de Baak
7. Dijckerwaal I en II
4. Waelplas
online verkoop 10 villa's
De Rietpoel van start!
Vrijdag 11 december om 12.00 uur is de verkoop van de tien villa’s De Rietpoel te ’s-Gravenzande online van start gegaan. De tien luxe villa’s met eigen aanlegsteiger worden verkocht vanaf € 998.000,- v.o.n. en zijn gelegen aan doorgaand vaarwater nabij de Plas van Alle Winden en op fietsafstand van het strand van Monster. Wilt u ook riant wonen aan het water met een privé-steiger voor een sloep? Kijk dan hier verder voor alle verkoopdocumentatie. De inschrijving eindigt op 3 januari 2021 om 23.00 uur.

Waelplas - luxe appartementen met het villagevoel!
Het villagevoel in een appartement? Dat kan! In de 4 appartementen en penthouse van de De Rietkraag te 's-Gravenzande is het leven in weelde. Met woonoppervlaktes die variëren van 178,2 tot 234 vierkante meter is luxe een understatement. Waan u als in een hotel met prachtig uitzicht over de Plas van Alle Winden en Waelplas en met de sloep voor de deur. Het kan! De appartementen De Rietkraag zijn in verkoop. Meer weten over deze uitzonderlijke appartementen? Klik hier dan snel door naar de website.Waelpolder - ontwikkelingen
De ontwikkelingen voor Waelpolder zijn in volle gang. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het voorontwerp bestemmingsplan. Het streven is om deze het eerste kwartaal van 2021 te kunnen publiceren. Zodra het voorontwerp bestemmingsplan gereed is worden alle geïnteresseerden en omwonenden uitgenodigd voor een (online) informatieavond.

Bouwweg
Om de bouw van de woningen in het nieuwe woongebied mogelijk te maken is er een bouwweg aangelegd. Deze bouwweg wordt in eerste instantie gebruikt voor het nieuwe deelgebied Rijnvaart en toekomstig ook voor de ontwikkeling van het nieuwe woongebied Waelpolder. Voor de aanleg van de bouwweg is er over de Nieuwe Vaart een tijdelijke brug gemaakt. Deze brug is voorzien ter hoogte van de kruising Nobelstraat / Lorentzstraat en wordt uitsluitend voor bouwverkeer opengesteld. Het bouwverkeer ontsluit daarna via de Teylingenweg de wijk.

Bruggen
In het 4e kwartaal 2020 wordt gestart met de aanleg van een drietal bruggen in Dijckerwaal en het graven van een deel van de watergangen. Een van deze bruggen verbindt Waelpolder met Dijckerwaal ter hoogte van de tijdelijke school. De voorbereidende werkzaamheden hiervoor zijn in volle gang.

Informatieavond
U wordt te zijner tijd uitgenodigd voor de (online) informatieavond.


Contact
Heeft u interesse om te wonen in één van onze deelgebieden? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Woont u in één van onze deelgebieden en heeft u een vraag of een melding over de buitenruimte? Stuur ons dan een melding.Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland bv
Tiendweg 10, 2671 SB Naaldwijk
Postbus 16075, 2500 BB Den Haag
(0174) 639 639
info@onwbv.nl


Randstad Nieuws/News: Westland Nieuws Exclusieve villabouw en appartementen

Meld nieuws