VIVIMEX vloeradvies en opmeten aan huis den Haag

Vloerspecialisten en legservice den Haag

-* VIVIMEX VLOEREN TOT 40% GOEDKOPER

* KIES ONLINE DE GEWENSTE VLOEREN

* MAAK EEN ASPRAAK VOOR GRATIS ADVIES AAN HUIS

* ONZE VLOERSPECIALIST TOONT DE MONSTERBORDEN

* TEVENS WORDT INGEMETEN EN DE SITUATIE BEOORDEELD

* EVENTUELE GEWENSTE LEGSERVICE

Vakkundig adviseurs en vloerleggers staan garant bij VIVIMEX vloerenspecialisten


Gratis Vloeradvies aan huis of op werklocatie. Kies je vloeren in onze de webshopwinkel.
Maak een afspraak met onze vloerenadviseur die de monsterborden bij zich heeft en de woon- en of werksituatie en gewenste vloer samen met u zal beoordelen, opmeten en een prijsopgave maken.


Onze ervaren vloeradviseurs en vloerleggers zijn specialisten en staan garant voor perfect vakwerk, een mooi eindresultaat en jarenlange tevreden en enthousiaste klanten die ons graag aanbevelen VIVIMEX de vloeren te laten leggen.
Dat doen wij voor alle woonstijlen en woningen, appartementen en villa’s. Maar ook in Projecten, zoals kantoren, winkels, horeca, showrooms of ander typen praktische binnen en buiten (werk)ruimtes. Daarnaast werken wij collegiaal voor woninginrichters, interieurarchitecten en woonstylistes.

Onze VIVIMEX Vloeren Legservice is een kwaliteitslabel, daar zijn wij trots op en daar zetten wij ons optimaal voor in. Door onze vakkundige professionals en groeiend aantal opdrachten zijn onze tarieven het scherpst in Nederland.

Samen maken we een stappenplan en zorgvuldige planning voor een praktisch en vlot verlopend werkproces dat bestaat uit 6 stappen.

1)Voorbereiding, aan huis, of bij uw bedrijf, opmeten, basis vloerinspectie en werkafspraken

2)Vakmanschap begint met het egaliseren van de ondervloer, de beste kwaliteit van de bevestigingsmaterialen en lijmsoorten.

3)Keuze bepalen van de uit te voeren werkzaamheden, afspraken maken, de opdracht, de werkplanning, eventueel egaliseren, levering van de vloer, bijbehoren en start van de vloerlegger.

4)Voorbereiding uitvoering, 25% aanbetaling, voorinspectie door de vloerlegger, rapport van de gewenste werkomstandigheden voor het leggen van de vloer, o.a. bescherming wanden, temperatuur, vochtigheid, definitieve bevestiging en order opmaak.

5)Bestelling en administratie reserveringen benodigde materialen, data levering alle benodigdheden en start vloerlegger.

6)VIVIMEX monitort en houdt contact via het klantportaal en is verantwoordelijk voor het verloop van de leveringen en uitvoering.


1. OP NR 1 STAAT DE VOORBEREIDING, VOOR EEN PERFECT RESULTAAT

Het leggen van een vloer is een nauwkeurig in te plannen werkproces. Daarom besteden wij hier alle nodige aandacht aan. Dat begint bij de voorinspectie bij u aan huis of op de werklocatie. De vloerlegger meet alles op, inspecteert de basisvloer en maakt afspraken over de uit te voeren werkzaamheden. Hij stemt met u af en zorgt ervoor dat de werk- en vloeromstandigheden zo optimaal mogelijk zijn om een perfect eindresultaat te kunnen garanderen.

Uniek VIVIMEX Academy Opleidingscentrum.

Omdat VIVIMEX zich graag wil onderscheiden in Nederland beschikken wij over een uniek opleidingscentrum, de VIVIMEX Academy. Hier worden alle medewerkers, verkoopadviseurs, project managers en legdienstmedewerkers doorlopend getraind op vakbekwaamheid, zodat wij met trots kunnen zeggen en zien dat ons vakmanschap en kwaliteit de best garantie biedt voor het mooiste resultaat en volle tevredenheid van de klant.


2. VAKKUNDIGE PROFESSIONALS VOOR ALLE VLOEREN EN WOONWENSEN

Onze vloerleggers zijn top professionals en zijn vertrouwd met het leggen van alle typen vloeren. Vanzelfsprekend met houten vloeren, parket, laminaat, PVC vloeren en tapijt. Dat geldt ook voor de basisvloer, indien noodzakelijk en gewenst het tot in details bewerken en afwerken. Speciaal het egaliseren vereist vakmanschap. Hierbij worden uitsluitend de beste kwaliteit materialen gebruikt voor een prachtige effen basis voor het leggen van een nieuwe vloer.

VIVIMEX vloeren staat garant voor het mooiste resultaat.

3. KEUZES MAKEN OVER DE WERKZAAMHEDEN EN DE PLANNING WANNEER DEZE KUNNEN WORDEN UITGEVOERD

Samen met vloerspecialist bepaalt u samen de keuze over de uit te voeren werkzaamheden. Onder andere het wel of niet noodzakelijke egaliseren van de basisvloer en geheel of gedeeltelijk beschermen en afplakken van de wanden en wanneer aansluitend de vloer kan worden gelegd. Met deze afspraken maken we de interne reserveringen met de vloerlegger en voor de benodigde materialen in de planning op. Wij stemmen dan de levering van de materialen en de vloer op de afgesproken data af zodat alles vlot kan worden afgewerkt en opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat de planning duidelijk gecommuniceerd wordt naar alle betrokken personen. Daarbij houden we de controle en sturen de legspecialisten aan. VIVIMEX neemt de volledige verantwoording voor een soepel verloop van het vloerproject

4. DE VOORBEREIDING OP DE OPDRACHT

Als u de keuzes definitief heeft gemaakt en uw aanbetaling van (25%) is verwerkt wordt uw opdracht met de vloerlegger ingepland. Er wordt contact met u opgenomen om data af te stemmen voor het vervolg van de opdracht en hierbij behoort de voorinspectie, voor het eventueel egaliseren en het leggen van uw vloer.

We hebben het al aangegeven onder stap 3 dat de voorinspectie van belang is voor de totale voorbereiding voor de vloerlegger. Bij u aan huis of op een werklocatie worden de vertrekken opgemeten, de vochtigheid van de basisvloer, de vlakheid en de staat van de basisvloer en hij bekijkt de omstandigheden van de ruimtes.

Hij overlegt definitief wat de gewenste werkzaamheden zijn en maakt op basis hiervan zijn voorinspectierapport op. Dit wordt door u mede ondertekend zodat alle punten volledig duidelijk zijn. Dit rapport wordt vervolgens verwerkt in een order, als er belangrijke afwijkingen zijn ten opzichte van de oorspronkelijke order dan ontvangt u een nieuwe bevestiging waarbij wij u vragen om uw akkoord.

5. WE GAAN VAN START, BEVESTIGEN NOGMAALS ALLE AFSPRAKEN EN DE PLANNING

We reserveren de benodigde materialen, bevestigen nogmaals alle gemaakte afspraken aan de vloerlegger en plannen op basis van de afgesproken legdatum het transport. We zorgen dat de goederen op tijd beschikbaar zijn en uw opdracht wordt nogmaals gecontroleerd op alle onderdelen. Wij monitoren uw opdracht zodat we real time inzicht houden op het verloop van de opdracht. Op deze manier worden eventuele vragen of problemen vroegtijdig gesignaleerd en opgelost zodat alles goed op elkaar is afgestemd op het moment dat wij uw opdracht gaan uitvoeren.


6. Samenwerking is van belang om oponthoud te voorkomen
Via email en ons online klantenportaal houden wij u continue op de hoogte van de status van de opdracht. U kunt, via uw online dash board, 24 uur per dag, 7 dagen per week, een real time update krijgen van uw order wanneer en waar u maar wilt. Zo komen we niet voor verassingen te staan en is duidelijk wat er verwacht wordt.

Om oponthoud te voorkomen is het van belang dat de betalingen zoals die zijn afgesproken op tijd gedaan worden. Om de werkzaamheden vlot van start te laten gaan is het noodzakelijk dat u uw woning voorbereidt op de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. Uw vloer(en) moeten kaal en vrij van stof zijn. Als er geëgaliseerd gaat worden adviseren wij om uw wanden van de vloer tot ca. 80cm boven de vloer af te plakken met schilders-folie, dit om eventuele beschadiging van uw wanden te voorkomen. De ruimtes moeten leeg zijn en goed geventileerd.

Als u nieuwe vloerverwarming heeft is het opvolgen van het opstookprotocol noodzakelijk. Zorg dat de temperatuur in de woning op het moment dat wij komen leggen stabiel tussen de 15 en 18 graden is. De luchtvochtigheid in de woning mag niet te hoog zijn, hou daar rekening mee bij stuc werkzaamheden, het aanbrengen van dekvloeren en het verven van wanden. Er moet genoeg tijd zitten tussen het moment van deze werkzaamheden en het leggen om het vocht wat vrijkomt na deze werkzaamheden uit de woning te krijgen. Goed ventileren helpt om dit proces te versnellen.

Voor wij komen om de goederen te leveren, controleert u goed of alles wat op uw pakbon staat ook wordt geleverd. Bij afwijkingen mailt u die direct door naar legdienst@vivimex.nl. Het is verstandig als u al weet waar u de pakken neer gaat leggen, zorg dat de vloer schoon is en leg de pakken dicht maar wel verspreid over de vloer. Zo kan het materiaal optimaal acclimatiseren. Dit is van groot belang om eventuele maatverschillen in de vloer te voorkomen.

Standaard leveren wij de vloer tot aan de eerste drempel.
Houdt u er dus rekening mee dat u de pakken direct naar de juiste ruimtes brengt om te acclimatiseren in de ruimte waar de vloer ook gelegd moet worden.

Vanaf hier nemen onze legspecialisten het over en zorgen zij met hun jarenlange ervaring en vakmanschap voor een perfect eindproduct, een mooie vloer waar u lang woongenot van zult ondervinden.

Vivimex vloeren den Haag

RandstadNieuws:
Geselecteerd op basis van vakmanschap, service, prijs, kwaliteit en garantie

Meld nieuws