Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Advies aan huis collectieve Inkoop Zonnepanelen

-

Persoonlijk advies aan huis, Collectieve Inkoop Zonnepanelen in de buurt en de wijk.
Duurzaamheidsadviseurs - zonnepanelen.





Metis Green is een verduurzamingcollectief gespecialiseerd in duurzame energie. We zetten samen met honderden andere bewoners per gemeente verduurzamingcollectieven op waardoor u als consument professioneel advies, uitstekende service en premium verduurzamingproducten krijgt voor passende tarieven.

Steeds meer huishoudens willen verduurzamen waardoor ook het aanbod van de mogelijkheden flink is toegenomen. Het maken van de juiste keuzes is niet altijd eenvoudig. Onze duurzaamheidsadviseurs zijn er om u te helpen in dit proces. Met uitgebreide kennis en advies op maat krijgt u de oplossing die het beste bij uw unieke situatie past. Wel zo prettig.

1
Aanmelden bij u thuis aan de deur
Onze studenten komen bij u aan de deur om u te informeren en aan te melden voor het collectief bij u in de wijk.
2
Uw wordt gebeld door een van onze specialisten
U wordt binnen vijf werkdagen gebeld door één van onze verduurzamingsspecialisten. De expert zal u om wat aanvullende informatie vragen om vervolgens een adviesgesprek in te plannen bij u thuis.
3
Wij gaan voor u aan de slag
De verduurzamingsspecialist gaat voor u aan de slag. Met behulp van satellietfoto’s wordt er een dak scan van uw woning gemaakt waarmee de mogelijke verduurzamingsoplossingen worden voorbereid.
4
Vrijblijvend adviesgesprek
Natuurlijk wilt u het beste zonnepanelensysteem, passend bij uw unieke woonsituatie. Een systeem waar u jarenlang plezier van beleeft zonder voor verrassingen komen te staan. Bij ons begint u daarom altijd met een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.
5
Het collectief
Doordat er in dezelfde maand bij u in de gemeente veel installaties plaatsvinden kunt u gebruik maken van de voordelen van het collectief. Er wordt in massa ingekocht en geïnstalleerd waardoor u een premium installatie kan krijgen voor een gepast tarief.
6
De juiste betaalmethode voor uw situatie
U krijgt vervolgens een offerte op maat waarbij u zelf kan bepalen of u het wilt financieren uit eigen vermogen of liever gebruik wilt maken van de financieringsmogelijkheden.
7
De installatie
Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, bellen we u om in overleg een afspraak in te plannen voor de plaatsing van de zonnepanelen. Onze specialisten zorgen ervoor dat de installatie (doorgaans in één dag) naar uw wensen wordt uitgevoerd.



Onze Partners
In de huidige markt is een zeer groot assortiment beschikbaar van zonnepanelen met uiteindelopende kwaliteit. Het is soms lastig om door de bomen nog het bos te kunnen zien.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met verduurzamen hebben wij een nauwkeurige selectie gemaakt in het laag, midden en hoog segment. Wij hebben de beste zonnepanelen en installatiepartners geselecteerd waardoor wij voor uw unieke situatie altijd een kwalitatief systeem kunnen adviseren dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Niet elk dak is hetzelfde. Op een schuin dak worden bijvoorbeeld andere bevestigingsmethoden toegepast dan op een plat dak. Dit zorgt voor uiteenlopende werkomstandigheden voor de monteurs. Om de juiste service en uitstekende kwaliteit te garanderen werken wij uitsluitend samen met gekwalificeerde installatiepartners. Onze installatiepartners hebben de juiste technische kennis en zullen alles uit de kast halen om u 100% tevreden te maken.

Waar zetten we collectieven op?
Momenteel zijn wij actief in regio Zuid- en Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Flevoland, Overijssel, Zeeland en Gelderland.

Onze teams van studenten gaan per regio deur aan deur om huishoudens aan te melden voor het collectief van Metis Green. Mocht u dit gemist hebben kunt u zich uiteraard ook aanmelden via de website.

Meld u aan voor een vrijblijvend advies gesprek

Projecten
Samen met onze partners hebben we al ruim 15.000 huishoudens geholpen met zonnepanelen installaties, zowel particulier als zakelijk. Hieronder ziet u enkele foto's van onze projecten.

Persbericht: Collectieve inkoop zonnepanelen bij u in de buurt

Meld nieuws
Mooi en exclusief wonen Leslie de Ruiter



Mooi exclusief en luxe wonen, Leslie de Ruiter.