Randstad Nieuwbouw ontwikkelingen projecten

Randstad Stedelijk Groen nieuwbouw Van Wijnen

-Van Wijnen Holding N.V. is met bijna 1.700 medewerkers en een omzet van meer dan 600 miljoen euro één van de grotere bouwondernemingen en projectontwikkelaars van Nederland.

Wij zijn bouwers en ontwikkelaars. Wij geloven in samenwerking, directe be-
nadering, directe contacten en duidelijke afspraken. Daarom werken wij met een transparante organisatie die de wensen van de opdrachtgever centraal zet.

Onze organisatie heeft een sterke decentrale opzet. De 25 vestigingen van onze bouw- en projectontwikkelingsactiviteiten zijn ondergebracht in regionale ondernemingen die als zelfstandige werkmaatschappijen met een eigen identiteit opereren. De regionale bedrijven worden vanuit het hoofdkantoor in Baarn ondersteund. Wij willen dicht bij de markt staan waarin wij opereren en bereikbaar zijn voor onze opdrachtgevers.

Wij zijn doeners. Wij houden ervan plannen en ideeën om te zetten in concrete daden.

Meer dan bouwen
In de visie van Van Wijnen is bouwen een continu cyclisch proces dat vier stadia doorloopt. Wij noemen dit Meer dan bouwen.

Initiatieffase
In deze fase brengt Van Wijnen op verzoek van de klant haar kennis in over markten, locaties, risico's, financiering en exploitatie.

Projectontwikkelingsfase
In deze fase worden de wensen van de opdrachtgever vertaald naar een integraal bouwconcept gebaseerd op een integrale kwaliteitsbenadering.

Bouwfase
Als bouwteampartner vervult Van Wijnen een belangrijke rol als uitvoerder én coördinator. Goede samenwerking van alle disciplines garandeert een regelmatige voortgang van de voorbereiding en de uitvoering van de bouw.

Beheersfase
Van Wijnen beschikt over een onderhouds- en servicedienst voor het technisch beheer van de gebouwde projecten (24-uurs service, wanneer nodig).Voor meer informatie bezoekt de website: www.vanwijnen.nlVoor informatie over lopende nieuwbouwwoningen en projecten

Klik hier: Nieuwbouw projecten in ontwikkeling en realisatie

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwbouw, woningbouw projectenVan wijnen ontwikkelde o.a. Nieuwbouwwoningen in stedelijk groen Rotterdam 16 Hoven

Park 16Hoven Loofrijk Rotterdam Nieuwbouw woningen een prachtig project gerealiseerd. Park Zestienhoven nieuwbouwwoningen in de groene regio Rotterdam.Wilt u ook dichter bij de natuur wonen en de seizoenen intenser beleven?
Laat uw gegevens achter op deze site, dan weet u als eerste wanneer een groene wijk tot bloei komt

Duurzaam ontwikkelen,duurzaam bouwen, Van Wijnen Projectontwikkeling.

Rotterdam Opdrachtgever:
Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V., Dordrecht
Realisatie:
Van Wijnen Stolwijk B.V. Architect:
HVDN Architecten, Amsterdam
Recreatie nieuwbouw bungalows.
Van Wijnen biedt een brede keuze naar wens.
sectoren.

Prefabbungalows
Systeembungalows
Houtskeletbouw
Prefabbetonsysteem
Traditionele bungalows
Recreatieappartementen
Zwembaden
Inrichting
Centrumvoorzieningen
Infrastructuur
Groenvoorzieningen en speeltoestellen
Renovatie en service
Risicodragend ontwikkelenMeer informatie: www.vanwijnenrecreatiebouw.nl


Randstad Nieuws/News Nieuwbouw Woningen

Meld nieuws