Nesselande Kavels Villabouw

Nesselande Villabouw

-

Nesselande villabouw projecten VHR Bouw
Schitterende villa Nesselande
Dit project bouwden wij in 2015 in opdracht van een particuliere opdrachtgever.
Het ontwerp is verzorgd door MAAS architecten te Lochum. De foto’s zijn beschikbaar
gesteld door Christiaan de Bruijne, studio CDB.Het werk is naar tevredenheid van
de opdrachtgever eind 2015 opgeleverd.

Wij bouwen! En dat doen wij
met passie, liefde en plezier
Alles en iedereen bij ons is erop gericht om uw project tot in de kleinste details te laten voldoen aan uw wensen en verwachtingen, nu en in de toekomst. Of het nu gaat om uw (droom) huis, om uw bedrijfspand of om een verbouwing; ons streven zal altijd zijn om voor u het maximale resultaat te behalen. Ook bouwen wij uit eigen ontwikkeling exclusieve villa’s waarbij aan al uw wensen voldaan kan worden.

Wij hopen u middels deze site en wellicht een persoonlijk gesprek te kunnen overtuigen dat wij de beste partner zijn om uw (droom) project mee te realiseren.


Utiliteitsbouw
Vaak wordt ons de vraag gesteld, bouwen jullie ook kantoren of loodsen voor de bedrijfstak. Het antwoord hier op is simpel; wij bouwen en verbouwen alles van woning tot bedrijfspand van klein tot groot. Niets is voor ons te min. Het belangrijkste streven is dat de klant na oplevering tevreden is.

Een mooi en goed gebouw is belangrijk voor de uitstraling en functioneren van uw bedrijf. VHR Bouw heeft ervaring in de utiliteitsbouw met de insteek van een exclusieve aannemer. Dit ziet u dan ook terug aan uw bedrijfspand of loods.

Utiliteitsbouw: onze projecten
In het onderstaande projectoverzicht ziet u bedrijfsgebouwen die vakkundig gerealiseerd zijn door VHR Bouw. Naast bedrijfspanden en loodsen kunnen wij u ook helpen bij de realisatie van projecten in de agrarische sector.

Renovatie
U heeft een bestaande woning die toe is aan een verbouwing, modernisatie of restauratie? VHR Bouw kan u helpen om uw bestaande woning te renoveren, te moderniseren of te restaureren. Tevens zijn wij thuis op het gebied van funderingsherstel van oude (monumentale) panden. Hierbij passen we uw woning aan naar wens, zodat deze weer voldoet aan de eisen van deze tijd. U kunt hierbij denken aan duurzaamheid, comfort,uitbreiding of een nieuwe uitstraling.

Renovatie: onze projecten
In het onderstaande projectoverzicht ziet u enkele projecten dat door VHR Bouw is verbouwd, gemoderniseerd of gerestaureerd.

taureerd is. Geen werk te groot of te klein dus!
VHR Bouw! Bouwers: van goeden huize

VHR Bouw
Schuttevaerweg 73
3044 BA Rotterdam
Nederland

Bel met: 010 245 0160
Mail naar: info@vhr.nl

Meld nieuws