Hellevoetsluis Nieuwbouw Woningen Nieuwe Vesting

Wonen aan water Voorne Putten Nieuwe Vesting

-

Wonen aan water in Voorne Putten is voor veel mensen een wens. De nieuwbouwwoningen in Nieuwe Vesting in Hellevoetsluis bieden die ruime keuze in types en alles wat maar te wensen valt.
Nieuwe Vesting ligt ruim in het groen en uniek aan het kanaal. De nieuwbouw van Nieuwe Vesting biedt u nu die unieke kans op dat mooie woonplekje aan het water in een authentiek droomhuis.

Hellevoesluis, de mooiste monumentenstad op Voorne en Putten.

Hellevoetsluis is centraal gelegen tussen de dorpen en steden van Voorne-Putten. En de landelijke omgeving en met stranden, duinen en bos aan de westkant, het Haringvliet, het mooiste watersportgebied van het land aan de zuidkant biedt Nieuwe Vesting een uitgelezen woonlocatie. Voor iedereen die op zoek is naar wonen aan het water.Nieuwe Vesting Hellevoetsluis

Hellevoetsluis nieuwbouw woningen, project Nieuwe Vesting. Duurzame, authentieke en moderne bouwstijlen, ruim in het groen gelegen langs het kanaal in de nabijheid van de oude vesting.Een trotse thuishaven aan het Haringvliet, voor mensen die de authentieke pracht van de vestingstad waarderen. Hollandse zeehelden Michiel de Ruyter, Maarten Tromp en Piet Hein meerden hier in vroeger tijden aan. Wie volgt?


Nieuwe Vesting Hellevoetsluis

Hellevoetsluis nieuwbouw woningen, project Nieuwe Vesting. Authentieke bouwstijl, ruim in het groen gelegen langs het kanaal in de nabijheid van de oude vesting.

Een trotse thuishaven aan het Haringvliet, voor mensen die de authentieke pracht van de vestingstad waarderen. Hollandse zeehelden Michiel de Ruyter, Maarten Tromp en Piet Hein meerden hier in vroeger tijden aan. Wie volgt?


De Nieuwe Vesting wordt een fraaie woonbuurt, dicht tegen de kern van de oude vestigingstad Hellevoetsluis. Het plangebied beslaat de groene oostoever van het Kanaal door Voorne, grofweg van de pittoreske sluisbrug tot de landelijke Koedijk. De voormalige trambaan, een dijk met weelderige bomen aan weerszijden, zal ook straks een stoer wandelpad door het gebied vormen.
Uitwaaien met de elementen!De nieuwe woonwijk
op de oude Molshoek wordt in drie fasen gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 8 vier-onder-een-kapwoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaand geschakelde woningen. Dat betekent een uitgelezen kans op fraaie, onderscheidende woningen. Voor elk wat wils.Nieuwe Vesting zal bestaan uit diverse woningtypen en enkele appartementengebouwen. Het terrein wordt in drie fasen ontwikkeld en gebouwd, te beginnen met het meest zuidelijke deel.Fase 1 van het plan bestaat uit 8 vier-onder-een-kapwoningen (Hofwoningen) en 10 twee-onder-een-kapwoningen (Singelwoningen).
Hellevoetsluis dankt zijn bloeiende historie aan de strategische ligging aan het Haringvliet. Het Kanaal door Voorne, waaraan Nieuwe Vesting komt te liggen, staat in directe verbinding met dit druk bevaren water.
Het plangebied van Nieuwe Vesting omvat het huidige Molshoek-terrein, aan de oostoever van het Kanaal door Voorne. De historische stadskern ligt op korte loopafstand, bereikbaar via een fraaie ophaalbrug.

Kijk ook op de projectsite www.nieuwevesting.nl waar u met behulp van de woningconfigurator uw eigen gevel kunt bepalen.

Tevens kunt u zich inschrijven voor dit schitterende project, zodat wij u op de hoogte zullen houden van de voortgang.
Wij verwachten aan het einde van het 2e kwartaal te starten met de verkoop!Hellevoetsluis Nieuwbouw woningen

Meld nieuws
Hellevoetsluis Nieuwbouw Woningen Nieuwe VestingHellevoetsluis Nieuwbouwwoningen
Nieuwe Vesting, groen en ruim,uniek gelegen
langs het kanaal, dichtbij het centrum
NIEUWE VESTING KLIK HIER