Nesselande nieuwbouw woningen Rotterdam

Nesselande Duurzame nieuwbouwwoningen

Nesselande is een vrij grote vinex locatie vergeleken met Park 16Hoven. Het plan Loofrijk Rotterdam is daarin een kleinschalig plan. Rotterdam, heeft duurzaam ontwikkelen hoog in het vaandel. Duurzame Nieuwbouwwoningen in Park 16hoven, plan Loofrijk Rotterdam sluit daar bij aan.

Nieuwbouwwoningen in de groene regio Rotterdam. Loofrijk Rotterdam, is een uniek en duurzaam projectplan nieuwbouwwoningen van Van Wijnen projectontwikkeling West.

28 mei, de dag van Park16Hoven, is een bijzonder feestelijke dag. U bent van harte welkomu om de verrassend 'Groene'introductie van het mooie en ruime plan Loofrijk Rotterdam te komen zien.
Graag tot ziens






Park 16Hoven.nl heeft een uiterst gunstige ligging: groen, maar toch midden in de stad. Het is dan ook slechts 4 km tot de Coolsingel. Dit betekent dat u met de auto in een minuut of 10, en met de fiets in een minuut of 20 in de stad bent. Daarnaast liggen de goede voorzieningen in Overschie, zoals scholen, winkels, de weekmarkt en de Hoge Schie op een steenworp afstand. Tevens heeft de Randstadrail een tweetal stations op korte afstand: Melanchtonweg en Meijersplein. Ook internationaal reizen is goed mogelijk vanuit Park Zestienhoven. Via Rotterdam Airport vliegt u snel en comfortabel naar 26 bestemmingen in Europa. Het grote voordeel is dat u geen uren kwijt bent aan reizen en inchecken.








Thuis in Rotterdams groen.
Loofrijk is de naam van een nieuwe serie woningen die dit voorjaar in de verkoop gaat.Speelse drie- en vierlaags woningen met een stedelijke architectuur en een zonnige achtertuin op het westen. Stedelijk in een natuurlijke omgeving, want Loofrijk past helemaal in de groene gedachte van Park 16Hoven. De woningen liggen namelijk aan een groen spoor van rijke begroeiing en beplanting. Over deze breed aangelegde laan heeft u een schitterend uitzicht over het park. Een mooiere voortuin kunt u zich niet wensen!


Wilt u ook dichter bij de natuur wonen en de seizoenen intenser beleven?
Laat uw gegevens achter op deze site, dan weet u als eerste wanneer Loofrijk tot bloei komt


Duurzaam ontwikkelen,duurzaam bouwen, Van Wijnen Projectontwikkeling.
Aan de zuidwestkant van de wijk Bovenbeek in Rotterdam ontwikkelt Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. een reeks exclusieve eengezinswoningen. De woningen, die gezamenlijk de naam ‘Loofrijk’ krijgen, sluiten volledig aan bij het groene karakter van Park 16Hoven.

Loofrijk wordt een speelse aaneenschakeling van drie- en vierlaagse woningen. Met hun statige, stedelijke karakter hebben de woningen een duidelijke plek in de luxueuze wijk en gaan zij op in het groene karakter van Park 16Hoven.

Loofrijk ligt aan rand van de wijk Bovenbeek, waarvan de bouw onlangs is begonnen. De woningen liggen aan een breed aangelegde laan en hebben een schitterend uitzicht over het groene park. De 52 ruime eengezinswoningen die het project telt, worden te koop aangeboden vanaf circa € 265.000 V.O.N.

Enkele pluspunten van het project zijn de statige architectuur, de zonnige tuinen gelegen op het westen en de vrije indeelbaarheid van de plattegronden van deze woningen. Als u op de hoogte gehouden wilt worden, kunt zich nu bij ons inschrijven voor deze schitterende woningen. Kijk nu op

Loofrijk Rotterdam 16 Hoven

voor meer informatie en schrijf u in



Rotterdam Opdrachtgever:
Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V., Dordrecht
Realisatie:
Van Wijnen Stolwijk B.V. Architect:
HVDN Architecten, Amsterdam











Overschie informatie.
Het beste van twee werelden: Park en Rotterdam

In park 16Hoven, Rotterdams buiten, verrijst een exclusieve nieuwe woonwijk. Van Wijnen projectontwikkeling, woningontwikkeling ontwikkelt hier het plan Loofhout Rotterdam. Ruim en voornaam wonen in een parkachtige omgeving waar landelijk en grootstedelijk wonen vloeiend samenkomen.

Exclusief Groen buiten wonen

Verrassende en diverse architectuur is verwerkt in verschillende typen eigentijdse woningen aan de groene laan, en overzicht op het park. Moderne en ruime woningen van opzet aan de laan, heel compleet uitgevoerd. Met vrije indeelbaarheid, voor aanvullende wensen om de woning helemaal op maat te maken zijn mogelijk.

Exclusief Groen Rotterdam

Binnen enkele minuten fietsen bent u in het bruisende centrum van Rotterdam; werken, winkelen, uitgaan, ontspannen en allerhande praktische voorzieningen. Ook met tram of bus is de stad binnen handbereik. Sport, educatie en de dagelijkse boodschappen vindt u zowel in Park Zestienhoven als in de omliggende deelgemeenten Overschie en Hillegersberg-Schiebroek.


Omschrijving van de omgeving
Park Zestienhoven - Rotterdams buiten

Park Zestienhoven is een gebied in ontwikkeling met een opzet van brede lanen en statige villa's op royale kavels. Samen met het grote park en de diepe, al dan niet aan het water gelegen tuinen geven zij Park Zestienhoven een groene uitstraling. Kortom, een prachtige plek waar grootstedelijk en landelijk wonen vloeiend samenkomen. In Park Zestienhoven wordt het ruim en groen wonen. In de loop van de komende 10 jaar worden in hét Rotterdams Buiten zo'n 1800 woningen gebouwd. De ambiteuze architectuur legt de nadruk op chique vormgeving met eigentijdse elementen.

Rijke geschiedenis, ambitieuze toekomst

De polder waarin Park Zestienhoven zich ontvouwt, dateert al uit 1786. Het gebied werd destijds in rap tempo drooggemalen en verkaveld om gebruikt te worden voor veeteelt. Tegen het einde van de 19e eeuw begonnen zich beetje en beetje kleine tuinbouwbedrijven te vestigen in de Zestienhovense polder. Niet veel later werd de Wilgenplas aangelegd en werden de eerste sportvelden in gebruik genomen. In 1941 ging Overschie en daarmee Polder Zestienhove deel uitmaken van de stad Rotterdam. In de eerste helft van de jaren 50 ontstonden de volkstuincomplexen waar vele Rotterdammers na gedane arbeid van het buitenleven komen genieten. Vandaag de dag zijn nog vele van de oorspronkelijke kenmerken terug te vinden in het gebied.

Park 16Hoven.nl

Park 16Hoven.nl

Loofrijk Rotterdam Park 16Hoven.nl

Park 16Hoven infromatie overzicht

Nesselande Rotterdam net

Meld nieuws
Mooi en exclusief wonen Leslie de Ruiter



Mooi exclusief en luxe wonen, Leslie de Ruiter.