Frans Eiken planken vloeren Houtambacht

Eikenhouten massieve vloeren in Frans eiken

-

Massief Eikenhouten vloeren.
Eiken planken vloeren.
De eiken vloerdelen zijn massief uit één stuk hout.
Frans eiken parket van Houtambacht heeft het predicaat topkwaliteit




Eiken houten vloeren die op uw maat gesneden zijn en afgestemd op uw woonsituatie, op uw voorkeuren en uw financiële mogelijkheden

HoutAmbacht in Minderhout biedt een bijzondere toonzaal en showroom. Breng vrijblijvend een bezoek aan showroom/toonzaal, waar we u een perfect beeld kunnen bieden van de diversiteit en mogelijkheden.

De productie van eikenhouten vloeren en parket en het hele proces van stam tot plank heeft Houtambacht in eigen beheer. Hierdoor kunnen we heel ver gaan om aan uw persoonlijke voorkeur te beantwoorden. De eikenhouten vloerplanken kunnen gemaakt worden met vaste of variabele breedtes van 10 tot 28 cm en met een lengte tot 3,5 meter. De standaarddikte bedraagt 16 mm, met een minimum van 10 en een maximum van 24 mm.

SITE HOUTAMBACHT

Natuurlijk kunt u ook zelf de kwaliteit van het eikenhout hout kiezen en op die manier het uitzicht van uw eiken vloer bepalen. Bij HoutAmbacht hebt u keuze uit vier kwaliteiten: Bis 1 (hout met nagenoeg geen onregelmatigheden), Bis 2 (planken met hier en daar een knoest); 2e-3e Keuze (voor een levendige vloer met een natuurlijk uitzicht) en 3e-4e Keuze (voor wie van een robuuste look houdt).

HoutAmbacht biedt u een ruime keuze aan afwerkingen aan, die bepalend zijn voor de uitstraling van uw eikenhouten plankenvloer. Zoals geschuurd of fijn geborsteld voor een strak interieur of iets grover geborsteld voor een wat klassiekere look. Of misschien ziet u het liever nog ruwer en robuuster? Dan kunnen we uw nieuwe eiken vloer verouderen, waardoor hij een mooi doorleefd gebruikspatina krijgt.

Als u uw eiken vloer naar uw smaak hebt samengesteld, gaan we hem afwerken in een kleur naar keuze. In ons uitgebreide kleurenpalet hebben we niet alleen trendy tinten, maar ook tijdloze klassiekers. Na deze kleuring brengen we uiteindelijk verschillende beschermingslagen aan, om uw eiken vloer vuil- en waterafstotend te maken. En dan is uw eikenvloer helemaal klaar om geplaatst te worden


Behalve de eindeloze legmogelijkheden, met verschillende kleuren, vormen en details, garandeert onze manier van leggen een vrijwel naadloze eiken vloer en praktisch geen loopgeluiden.

Traditioneel eiken parket is voor diegenen onder ons die hoogwaardige duurzame kwaliteit prefereren.



Houtambacht is toonaangevend als het gaat om bijzondere massief eiken vloeren. Op deze manier wordt u nooit geconfronteerd met kleur of glansverschillen die vaak ontstaan doordat verschillende partijen worden gemixt. Ook maatvoering is bij Houtambacht altijd optimaal.

De vloerdelen van Houtambacht kunnen geborsteld worden of verouderd en ook een combinatie van beiden is mogelijk. Verouderen is een speciaal procedé waardoor de eiken vloerdelen in enkele dagen de uitstraling krijgt zoals echt antiek!

De oude houten vloeren kunnen worden afgewerkt met de mooiste kleurolie's die handmatig worden uitgepoetst voor het mooiste resultaat en een optimale bescherming zodat u vele jaren van uw vloerafwerking kunt genieten!

Laat u voorlichten over alle mogelijkheden die Houtambacht u biedt.
Meer informatie: Frans eiken vloeren

Planken vloeren
Als u houdt van de uitstraling van een authentieke, massief houten vloer, dan is een planken vloer echt iets voor u. De vloerdelen zijn massief uit één stuk hout.

Hierdoor komt de (wat grovere) houtstructuur goed tot zijn recht. Denkt u bijvoorbeeld eens aan oude kastelen met hun grove vloeren met robuuste uitstraling.
Naarmate er wordt geleefd op een dergelijke vloer, zullen zij alleen maar mooier worden. Iedere kras of buts vertelt immers zijn eigen verhaal.

Duurzaam
Een planken vloer kan een heel leven mee. Deze vloeren kunnen prima worden geschuurd en opnieuw worden gelakt (enkele uitzonderingen daar gelaten natuurlijk). Houdt u er wel rekening mee dat u een natuurproduct in huis haalt. Hout lééft. Dat betekent dat als de vloer niet goed is gelegd, u nogal eens wat nadelen kunt ondervinden van de werking van het hout. Laat u zich dus goed informeren door onze specialisten.




openingsuren toonzaal
ma: van 13 tot 18 uur
di t.e.m. vr: van 9 tot 12 uur en van 13 tot 18 uur
za: van 9 tot 16 uur
Ambachtelijke zone
Rollekens 6A
2322 Minderhout
België


T: +32 (0)3 314 30 56
F: +32 (0)3 314 30 46
E: vloeren@houtambacht.be



SITE HOUTAMBACHT

Meld nieuws