Frans Eiken planken vloeren Houtambacht

EIKEN TRAPPEN HOUTEN TRAPPEN MAATWERK

-

EIKEN TRAPPEN OP MAAT GEMAAKT IN MAATWERK

Houtambacht Trappen op maat gemaakt, in maatwerk is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van eiken trappen en maatwerk. Zes generaties ervaring in de schrijnwerkerij en een gemotiveerd team vormen de basis voor een stabiele onderneming die kwalitatief hoogwaardige projecten oplevert voor zowel woonhuizen als professionele gebouwen.

Het hele proces, van ontwerp tot realisatie, gebeurt in eigen beheer. Zoals de fotoreeks op de achtergrond het u toont, zijn de algemeen doorlopen stappen als volgt; de eikenboom in de natuur, de selectie van de gezaagde planken, de ontwerpfase en de realisatie in eigen atelier. Van de verschillende opleveringen ziet u voorbeelden bij trappen, maatwerk en tafels. Het ontwerp is vaak de belangrijkste uitdaging. Bij HoutAmbacht zien wij dit als een verantwoord zoeken naar nieuw leven, voor het kostbare en zorgvuldig geselecteerde hout. Door kwaliteit, authenticiteit en originaliteit alle aandacht te geven die het daarbij verdient, maken we het verschil.



Om u op gepaste wijze meer info te verschaffen, reserveren wij graag onze tijd voor u. Na afspraak openen wij onze showroom


Frans Eiken - Quercus Robur
De zomereik (Quercus robur) is een zeer lang levende, Europese, hardhout leverende boom. De bladeren van de zomereik verteren zeer moeilijk wat zijn invloed heeft op de strooisellaag in het bos.

De eik heeft zich sinds de laatste ijstijd vanuit Zuid-Spanje, Zuid-Italië en het zuiden van de Balkan, naar het noorden over Europa verspreid. De Nederlandse en Belgische autochtone eiken komen oorspronkelijk uit Zuid-Spanje en Zuid-Italië. Daarnaast zijn er ook veel eiken afkomstig uit verschillende andere gebieden in Nederland en België aangeplant.

Het eikenhout dat bij Houtambacht wordt gebruikt, is de zomereik die veelal uit frankrijk geïmporteerd wordt

openingsuren toonzaal
ma: van 13 tot 18 uur
di t.e.m. vr: van 9 tot 12 uur en van 13 tot 18 uur
za: van 9 tot 16 uur
Ambachtelijke zone
Rollekens 6A
2322 Minderhout
België

T: +32 (0)3 314 30 56
F: +32 (0)3 314 30 46



SITE HOUTAMBACHT




Randstad Nieuws/News

Meld nieuws