Rotta Nova woningen appartementen winkels

Het nieuwe Rotta hart van start gefeliciteerd

-

Nieuwbouw projecten Rotterdam op het oorspronkelijke hart van Rotterdam komt het schitterende Rotta Nova project, woningen appartementen winkels, lees meer Rotta Nova Hulstkampgroep

OMSCHRIJVING
PROJECT ROTTA NOVA ROTTERDAM-CENTRUM
Dit betreft een vooraankondiging, de start van de verkoop staat gepland voor het tweede kwartaal van 2021. Wel kunt u zich reeds vrijblijvend inschrijven middels onderstaand formulier op onze website, waarna wij u middels nieuwsbrieven op de hoogte zullen houden.

Rotta Nova wordt een schitterend appartementengebouw!

258 appartementen en penthouses
verdeeld over twee torens vele verschillende types van ca. 50 tot zelfs 320 m² vrijwel alle appartementen hebben een buitenruimte, variërend van balkon tot loggia of een groot dakterras 22 verdiepingen hoog op de begane grond een commerciële plint van ca. 2.420 m² privé-parkeerplaatsen in ondergrondse parkeergarage
650 fietsparkeervoorzieningen
toplocatie in Rotterdam-Centrum naast de Markthal en Metrostation Blaak

Verkoop
Zoals aangegeven heeft u nu de mogelijkheid om u geheel vrijblijvend als geïnteresseerde voor Rotta Nova in te schrijven. De planning is start verkoop tweede kwartaal 2021, maar wanneer u onderstaand formulier invult houden wij u de komende maanden middels nieuwsbrieven graag op de hoogte.

Het team van Hulstkamp Makelaars en Christie's International Real Estate R365 komt graag met u tot zaken.

Disclaimer
De verkoopomschrijving inclusief artist-impressions en alle genoemde maten hebben een indicatief en voorlopig karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Uitsluitend de getekende en gewaarmerkte contractstukken zijn bindend voor de rechtsverhouding tussen partijen.www.Rotta.nl de oorspronkelijke naam van het ontstaan van Rotterdam.

Hoogte ca. 78,00 meter

Locatie
Rotterdam, Laurenskwartier Hoogstraat, Binnenrotte op het oorsponkelijk oude hart van Rotta naast de Markthal

Verdiepingen 22

Architect
Frits van Dongen,
Architecten Cie

Start bouw eind 2018

Functie
woongebouw, ca 250 a 300 huurwoningen, appartementen,winkels,horeca en kantoorruimteDe lokatie De Rotterdamse projectontwikkelaar HD projectrealisatie ontwikkeld in opdracht van de Van Herk Groep een multifunctioneel gebouw aan de Hoogstraat in het Rotterdamse Laurenskwartier. De lokatie is een huidige blok met winkels en appartementen (het Van Herk blok) uit de wederopbouw periode welke wordt gesloopt.

Hetgebouw In het multifunctionele gebouw worden 250 a 300 huurwoningen gerealiseerd; stadsvilla's, terraswoningen, dakappartementen, maisonnettes en werkeenheden. Een groot deel van de woningen wordt voorzien van een dakterras. Verder bevat ze 8500 m2 kantoorruimte en 3000 m2 commerciele ruimte. Op de begane grond komen winkels, cafe's en restaurants.Impressie Rotta Nova. bron HD projectrealisatie


De naam Rotta Nova
Om een geschikte naam voor het gebouw te vinden was een wedstrijd uitgeschreven. De winnende naam Rotta verwijst naar een kleine nederzetting genaamd Rotta die rond het jaar 1000 aan de benedenloop van de Rotte lag. Rond de dam in de Rotte of Rotta ontstond ter hoogte van de Hoogstraat in de 12e eeuw Rotterdam. Vrij vertaald betekent Rotta Nova dan ook nieuw Rotterdam. Maar kans dat het nieuwe icoon als Rotta gedoopt zal worden is ook een optie.

Bron van Herk groep

Randstadnieuws info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws
Energie neutraal luxe woningbouwLuxe energieneutrale nieuwbouw in volledig vrije architectuur in opdracht van particulieren en opdrachtgevers.