Den Haag Vroondaal kavels villabouw

Den Haag Appertementen Haagse Toren Wonen Vestia

De Haagse Toren telt 48 luxe huurappartementen, waarvan er nog enkele woningen beschikbaar zijn. Bekijk hier het filmpje van de modelwoning of bel voor een afspraakCentraal en comfortabel wonen op het dak van de stad
s Ochtends wakker worden, je gordijnen openen en uitkijken over Den Haag en omstreken. Dat willen we toch allemaal? Bij goed weer heeft u vanuit de Haagse Toren zelfs een adembenemend uitzicht op zee.

U bent verknocht aan het stadse leven. U houdt van de dynamiek, de hectiek, maar ook van de zilte zeelucht en weelderige parken. Zodra de seizoensbrochures van de theaters op de mat liggen, trekt u direct de agenda. Naast een regelmatig bezoek aan de vaste stamkroeg exploreert u graag de onbekende kaart van dat nieuwe restaurantje. Even ontspannen na een lange werkdag. Klinkt u dit als muziek in de oren? Dan is wonen in de Haagse Toren op uw lijf en levensstijl geschreven! Wordt één van de luxe appartementen uw nieuwe thuis, dan heeft u de gelegenheid om optimaal te genieten van het stadse leven.


Luxe Appartementen
Bij de 36 luxe huurappartementen komt u via de entree in de royale woonruimte met grote ramen en een uniek uitzicht. Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur (koelkast, elektrische kookplaat, combimagnetron, wasemkap en vaatwasser), separaat toilet, een badkamer met dubbele wastafel, douche, bad en tweede toilet. De bergkast heeft een aansluiting voor een wasmachine en condensdroger.De luxe appartementen zijn 108 m² en de luxe hoekappartementen zijn 116 m² groot.


Den Haag Nieuwbouwwoningen Appartementen: Randstad Nieuws / News / Insie / Insight

Meld nieuws
Energie neutraal luxe woningbouwLuxe energieneutrale nieuwbouw in volledig vrije architectuur in opdracht van particulieren en opdrachtgevers.