Den Haag Vroondaal kavels villabouw

Vroondaal kavels villabouw energieneutraal

-
Passief - energieneutraal huis bouwen in Villawijk Vroondaal, Den Haag energieneutrale villabouwTemidden van bossen en parken en dicht bij de duinen verrijst de nieuwe Villawijk Vroondaal.

Veel vrijheid voor de bewoners
Vroondaal wordt een heerlijke, groene wijk waar bewoners hun ultieme droomhuis kunnen realiseren. Met veel vrijheid voor de bewoners, want door het particulier opdrachtgeverschap geeft elke bewoner zijn eigen signatuur aan de wijk. Hierdoor ontstaat een unieke diversiteit in architectuurstijlen, wat een spannend en levendig beeld oplevert. Alles natuurlijk wel met de exclusieve en hoogwaardige uitgangspunten van Vroondaal

Natuur, strand en stad
Vroondaal is omgeven door natuur- en recreatiegebieden zoals Madestein en Ockenburg. Het unieke van Vroondaal is dat u woont in de vrije natuur, maar toch ook dicht bij allerlei voorzieningen en gelegenheden. Zo bent u in een mum van tijd op het strand van Kijkduin of Scheveningen en liggen ook de stadse voorzieningen binnen handbereik.

Architectuur van hypermodern tot nostalgisch
Spreken we momenteel over Vroondaal, dan hebben we het over het deelplan Bomen. Dit plandeel is in vier woonsferen verdeeld met elk hun eigen karakteristieken in architectuur, van hypermodern tot nostalgisch.

Duurzaam bouwen energieneutraal op passiefniveau
Voor welke bouwstijl u ook kiest, Villapark Vroondaal is een uitstekende locatie om een duurzaam en energiezuinig huis te bouwen op Passiefniveau. Een uitgekiend zongeörienteerd Passiefhuis staat garant voor het allerhoogste wooncomfort en de laagste energiebehoefte. Een Passiefhuis is tevens eenvoudig energieneutraal of zelfs energieplus te maken waarmee het nu al voldoet aan de bouweisen van het jaar 2021. Uiteraard ontwerpen wij samen met u uw huis of villa op maat op basis van uw eigen ideeën.

Energieneutraal, uw persoonlijke op maat architectuur

Meer info en kavelverkoop
Bekijk onderstaande video voor meer informatie en kijk op www.vroondaal.nl

Innovatief bouwen, exclusief wonen

Meld nieuws
Energie neutraal luxe woningbouwLuxe energieneutrale nieuwbouw in volledig vrije architectuur in opdracht van particulieren en opdrachtgevers.