Rotterdam nieuwbouw woningen appartementen

Nesselande Mooie Kempische hoeve stijl

-

Nesselande villabouw Kempische Hoeve gerealiseerd.



Onder het motto "Wonen in maatwerk" hebben wij met de realisatie van deze prachtige Kempische Hoeve aan het Zuideinde te Rotterdam Nesselande.
Dit stijlvolle, onder architectuur ontworpen landhuis gebouwd volgens het voor Andermans kenmerkende Innovatief bouwen principe, waarbij voor de authentieke uitstraling, naast stijlkenmerkende detailleringen het gebruik van herbruik bouwmaterialen zal worden toegepast.
Dit exclusieve project is in samenspraak met de opdrachtgevers tot op de centimeter OP MAAT ontwikkeld en is op afspraak te bezichtigen.


Nesselande Kempische Villabouw

Villabouw, bouw, advies, Villa en woonstijl






Exclusief wonen in Nesselande.
Nesselande staat voor wonen en ondernemen in een omgeving van wind, water, veel groen en ruimte. Wel of niet een steiger met botenhuis is één van de keuzes waarvoor aanstaande bewoners van Waterwijk komen te staan. Dit wijkdeel telt zo'n 520 woningen, waarvan er 300 op vrije, ruime, aan het water gelegen kavels. Deze worden gerealiseerd door de bewoners zelf. Samen met de originele opzet van wijk garandeert dit particuliere opdrachtgeverschap een exclusieve en gevarieerde woonomgeving.


Randstad Villabouw Nesselande

Meld nieuws