Rotterdam nieuwbouw woningen appartementen

Wonen aan het water Nieuwe Vesting Hellevoetsluis

-

Nieuwe Vesting Hellevoetsluis

Hellevoetsluis nieuwbouw woningen, project Nieuwe Vesting. Duurzame, authentieke en moderne bouwstijlen, ruim in het groen gelegen langs het kanaal in de nabijheid van de oude vesting.







Een trotse thuishaven aan het Haringvliet, voor mensen die de authentieke pracht van de vestingstad waarderen. Hollandse zeehelden Michiel de Ruyter, Maarten Tromp en Piet Hein meerden hier in vroeger tijden aan. Wie volgt?


Nieuwe Vesting Hellevoetsluis

Hellevoetsluis nieuwbouw woningen, project Nieuwe Vesting. Authentieke bouwstijl, ruim in het groen gelegen langs het kanaal in de nabijheid van de oude vesting.

Een trotse thuishaven aan het Haringvliet, voor mensen die de authentieke pracht van de vestingstad waarderen. Hollandse zeehelden Michiel de Ruyter, Maarten Tromp en Piet Hein meerden hier in vroeger tijden aan. Wie volgt?


De Nieuwe Vesting wordt een fraaie woonbuurt, dicht tegen de kern van de oude vestigingstad Hellevoetsluis. Het plangebied beslaat de groene oostoever van het Kanaal door Voorne, grofweg van de pittoreske sluisbrug tot de landelijke Koedijk. De voormalige trambaan, een dijk met weelderige bomen aan weerszijden, zal ook straks een stoer wandelpad door het gebied vormen.
Uitwaaien met de elementen!



De nieuwe woonwijk op de oude Molshoek zal in drie fasen worden gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 8 vier-onder-een-kapwoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaand geschakelde woningen. Dat betekent een uitgelezen kans op fraaie, onderscheidende woningen. Voor elk wat wils.



Nieuwe Vesting zal bestaan uit diverse woningtypen en enkele appartementengebouwen. Het terrein wordt in drie fasen ontwikkeld en gebouwd, te beginnen met het meest zuidelijke deel.



Fase 1 van het plan bestaat uit 8 vier-onder-een-kapwoningen (Hofwoningen) en 10 twee-onder-een-kapwoningen (Singelwoningen).



Hellevoetsluis dankt zijn bloeiende historie aan de strategische ligging aan het Haringvliet. Het Kanaal door Voorne, waaraan Nieuwe Vesting komt te liggen, staat in directe verbinding met dit druk bevaren water.




Het plangebied van Nieuwe Vesting omvat het huidige Molshoek-terrein, aan de oostoever van het Kanaal door Voorne. De historische stadskern ligt op korte loopafstand, bereikbaar via een fraaie ophaalbrug.

Kijk ook op de projectsite waar u met behulp van de woningconfigurator uw eigen gevel kunt bepalen.

Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden.
Klik voor contact formulier



Hellevoetsluis Nieuwbouw woningen

Meld nieuws