Rotterdam nieuwbouw woningen appartementen

Rotterdam Woonbeurs energieneutraal wonen

-

Regio Rotterdam nieuwbouwwoningen, woningen in Rotterdam, energieneutraalnieuwbouwwoningen, appartementen, gerenoveerde Herenhuizen, eengezinswoningen, direct bestaande woningen, appartementen, kavels, ...aan het water, in the city, in het groen, in de regio..Aanbod Woonbeurs Rotterdam + regio verspreid via Online Woonbeurskanaal
Beursorganisatie gaat tot in 2021 door met nieuws en informatie over wonen in Rotterdam en regio - Nieuwbouw en zelfbouw in Rotterdam en regio, financieel advies, tips om energiezuinig(er) te wonen en informatie over regiogemeenten. Je vindt het elk jaar op de Woonbeurs Rotterdam + regio in het WTC in Rotterdam. Vanwege de coronamaatregelen gaat de 'fysieke' beurs dit jaar niet door. Daarom gaat het beursaanbod helemaal online, onder de naam Online Woonbeurskanaal Rotterdam + regio 2021 vind je via dit kanaal steeds meer nieuws en informatie over wonen in Rotterdam en regio. Wil je dat nieuws ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg het woonnieuws op Facebook.
Online Woonbeurskanaal: toch nieuws en informatie voor vele duizenden volgers
Aanvankelijk zou de beurs in het weekend van 21 en 22 maart plaatsvinden. Vanwege de uitbraak van het coronavirus werd het evenement uitgesteld naar zaterdag 27 en zondag 28 juni. Die datum bleek ook niet haalbaar. Het beursaanbod gaat daarom online, via deze site, de e-mailnieuwsbrief en Facebook. "Zo willen we de vele duizenden mensen die ons via onze kanalen volgen, toch de wooninformatie bieden waar ze op hadden gerekend", zegt beursorganisator Peter Kuipers.

Extra nieuws en informatie, tot in het najaar
"Maar we gaan met het Online Woonbeurskanaal meer bieden. We gaan tot in het najaar volop extra nieuws en informatie via onze kanalen verspreiden. Dus het blijft niet bij het aanbod dat op de fysieke beurs gepresenteerd zou worden. We komen met meer."

Een greep uit lopende projecten

Rotta Nova
Zalmhaven toren
De Entrée
Van Kralingen
De weg naar Kralingen
Bajonet
Kaap Belverdere
De Tuin op het Zuiden
De CalypSo
De Landbouwbuurt
De Compagnie
Het Mooie Plan
130Watt
De Juffers
De Schiecentrale
100 Hoog.
P16Hoven (diverse projecten)
Gemeente Rotterdam met kavels en kluswoningen
Woonplus met diverse projecten uit Schiedam

Bestaande bouw herenhuizen en woningen en huur
De (vrije sector) huur en bestaande bouw is ook aanwezig. Onder meer Woonstad en Havensteder hebben diverse projecten bestaande bouw en (vrije sector) huur aangemeld.
Financiële en gemeentelijke informatie
Rabobank Rotterdam zal aanwezig zijn met financiële informatie en de gemeente Rotterdam laat zien waarom wonen in Rotterdam zo aangenaam is.

Rotterdam Woonbeurs, het verhaal van de stad.
Centraal op de beursvloer presenteren culturele instellingen en andere hotspots zich aan het publiek. Net als de gemeente vertellen zij, in woord en beeld, het verhaal van de aantrekkelijke stad die Rotterdam is. Bezoekers worden door onze Guides op de beursvloer meegenomen op zoek naar de bijzondere verhalen, mogelijkheden en het (woon)aanbod.

Aanbod op panelen
U krijgt de mogelijkheid uw woningaanbod op de beursvloer visueel aantrekkelijk te presenteren op full colour panelen, op één van de sfeervolle pleinen. Maar u kunt, en dat is nieuw dit jaar, ook een mini-stand reserveren. In de bijlage leest u hier meer over. Let op, de mini-stands met één projectpaneel zijn inmiddels niet meer beschikbaar, de mini-stands met 2 panelen nog wel!

Kant-en-klaar met uw projectpaneel;
Wij leveren de door u gereserveerde ruimte kant-en-klaar op. U levert ons de digitale opmaak aan, wij verzorgen de print(s) en de plaatsing. U hoeft als deelnemer ter plekke niets aan standbouw te doen. Dat scheelt tijd, mensen en dus geld. Bovendien wordt het paneel na de beurs uw eigendom. U kunt het gemakkelijk elders hergebruiken. En u neemt al deel voor de prijs van een gemiddelde advertentie!

Lounges
Naast de panelen en ministands zijn op Rotterdam ook een beperkt aantal lounges' beschikbaar. Sfeervolle ruimtes welke uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld financiële instellingen zoals banken en overige hypotheekverstrekkers.

Aantrekkelijke promotie
Ook de promotie van het evenement is compleet vernieuwd. Om de beurs voor het publiek nog aantrekkelijker te maken is er zelfs een compleet interieur te winnen!

NEEM ALVAST EEN OPTIE
Weet u nog niet zeker of u meedoet, neem dan alvast een optie. Wilt u meer informatie of een op maat gesneden advies, bel of mail

Voor meer informatie wonen in Rotterdam
Randstad Nieuws / News /

Meld nieuws