Randstad te huur woningen appartementen

Rabo Vastgoed Groep nieuwbouwwoningen

-


Rabo Vastgoedgroep is een internationale vastgoedonderneming en behoort tot de grootste vastgoedondernemingen van Europa. Wij bedienen de particuliere en zakelijke markt met drie kernactiviteiten: ontwikkelen, financieren en investment management. Rabo Vastgoedgroep is onderdeel van Rabobank Groep.

Het ontwikkelen van vastgoed gebeurt door Bouwfonds Property Development (in Nederland onder de vlag Bouwfonds Ontwikkeling) en MAB Development. Bouwfonds Ontwikkeling is actief als allround ontwikkelaar van woongebieden en kleinschalige multifunctionele projecten. Als onderdeel van Bouwfonds Property Development is Bouwfonds Ontwikkeling een van de meest succesvolle ontwikkelaars van Europa. MAB Development is een toonaangevende Europese ontwikkelaar van commercieel vastgoed en multifunctionele projecten. Visie en durf leiden, al bijna 40 jaar, tot toonaangevende projecten.


Het financieren van vastgoed gebeurt door FGH Bank. FGH Bank is gespecialiseerd in het financieren van commercieel vastgoed. Door de jarenlange ervaring beschikt FGH Bank over een zeer brede en gedegen kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt. FGH Bank heeft bovendien een landelijk dekkend kantorennetwerk en opereert daarmee dicht op de markt.

Op het gebied van vastgoedbeleggingen is Bouwfonds Real Estate Investment Management (Bouwfonds REIM) actief. Vanuit Hoevelaken, Parijs en Berlijn, bedient Bouwfonds REIM haar particuliere klanten en institutionele beleggers in zowel binnen- als buitenland. Bouwfonds REIM behoort tot de tien grootste spelers op het gebied van real estate investment management in Nederland.

Via Fondsenbeheer Nederland levert Rabo Vastgoedgroep een prominente bijdrage aan de ontwikkeling en financiering van maatschappelijk vastgoed. Fondsenbeheer Nederland is een onafhankelijke en betrouwbare beheerder van fondsen voor ruimtelijke kwaliteit, op het snijvlak van publieke en private financiering.

Meer over weten? Bezoek de website

Rabo Vastgoed Groep: nieuws

Randstad Nieuws / News

Meld nieuws