Ondernemersclubs Rotterdam

Ondernemersclub Boksen Rotterdam

-

Boksen en ondernemersclub in Rotterdam:



WHITE COLLAR BOXING
White Collar Boxing biedt een intensieve, afwisselende en motiverende training voor ondernemers, managers en directeuren. Het doel: je conditie verbeteren en netwerken met andere professionals! Boksen is de ultieme sport voor toppers uit het bedrijfsleven. Het is een tactische sport die je dwingt om je grenzen te verleggen en de uitdaging met jezelf aan te gaan. White Collar Boxing ontstond in de beroemde New Yorkse boksschool van Jacky Gleason en werd daarna een groot succes in onder andere Engeland, Ierland en Azië. Nu doet het zijn intrede in Nederland. En waar anders dan in Rotterdam? De trainingen White Collar Boxing worden gegeven in Rotterdam Ommoord bij TYR Boxing, de boksschool van voormalig Europees bokskampioene Marichelle de Jong.



BOKSLESSEN ROTTERDAM
Een betere conditie, lekker sporten, fysiek én mentaal sterker worden? Bokslessen in Rotterdam volg je natuurlijk bij TYR Boxing! Of je nu wilt afvallen, fitter worden of de fijne kneepjes van het boksen wilt leren, je bent van harte welkom. Schrijf je direct in voor een abonnement of personal training, of vraag een gratis proefles boksen aan. Haal het beste uit jezelf met onze bokslessen, workshops en (personal) training!

GRATIS PROEFLES

BOKSCLINICS/WORKSHOP
Steeds meer mensen doen mee aan boksclinics voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes en teambuilding. Boksen is niet alleen gezond en sportief, het is ook nog eens hartstikke leuk om te doen! Wil je lekker ontspannen, ontstressen en zoek je een gezellige en sportieve activiteit samen met je collega’s vrienden? Schrijf je dan in voor een van onze boksclinics!

BOEK EEN BOKSCLINIC/WORKSHOP
TYR BOXING TRAININGSLOCATIE VAN
WHITE COLLAR BOXING CLUB





Marichelle de Jong
is een voormalig Nederlands boksster, bokscoach en personal trainer. In haar carrière bokste ze 95 wedstrijden waarvan ze er 77 won, 12 verloor en 1 gelijk speelde. In 2012 stond ze eerste op de wereldranglijst.


TYR Boxing
Vlambloem 117,
3068 JG Rotterdam
M 0622120509
info@tyrboxing.nl
KvK TYR Boxing 69374279
btw 857850568.B.01


Randstad BoksNieuws/Boxing News
info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws