Bio based Energy innovations projects

Projectideeën onderzoek TKI Agri & Food




Oproep voor projectideeën toegepast onderzoek TKI Agri & Food






Vanaf 20 april kunnen bedrijven hun projectideeën voor toegepast onderzoek indienen bij TKI Agri&Food. Daarbij moet het gaan om ideeën voor projecten die samen met TNO en/of een DLO-instituut vanaf 2016 kunnen worden uitgevoerd in een zogenaamde publiek-private samenwerking (PPS).



Vanuit de Topsector Agri&Food is ongeveer 10 miljoen euro capaciteit beschikbaar.



Het projectidee bevat een korte omschrijving van het onderzoeksproject, de beoogde projectpartners en kennisinstelling(en) en een begroting. De indieners met projectideeën die in het innovatiecontract passen, worden uitgenodigd het idee uit te werken tot een volledig projectvoorstel. Voorstellen die daarna goedgekeurd worden, starten in 2016 en kunnen rekenen op een bijdrage van de Topsector Agri&Food van maximaal 50% van de projectkosten.
Deadline 18 mei
De volledige tekst van de oproep, inclusief de voorwaarden waaraan de indieners en het voorstel moeten voldoen zijn geplaatst op de site van TKI Agri&Food TKI Agri & Food . Ook het indieningsformulier is daar gepubliceerd. Projectideeën kunnen tot 18 mei worden ingediend.


Naar onderzoek aanvragen Nieuwsoverzicht








OVER BBE


Biobased Economy (BBE) gaat over de overgang van een economie die draait op fossiele grondstoffen naar een economie die draait op biomassa als grondstof: van ‘fossil based’ naar ‘bio based’. In een biobased economy gaat het dus over het gebruik van biomassa voor niet-voedsel toepassingen. Deze toepassingen zijn bijvoorbeeld inhoudsstoffen, chemicaliën, materialen, transportbrandstoffen, elektriciteit en warmte.
Over BBE
-

See more at:

Wat is Biobased economy



Randstad nieuws arbeidsmarkt nieuws



Randstad News Nieuws click here

Meld nieuws