Voedingsdeskundigen dieren Natural Carbon Clay

Veehouder meer rendement en kostenbesparingen

-


Holland Feed Support brengt de veehouder meer rendement en kostenbesparingen met NCC - Natural Carbon Clay.





Holland Feed Support
is

Supplementen in veevoer moeten vooral gericht zijn op de gezondheid en de weerstand van vee, kalveren, melkkoeien en vleesvee in het bijzonder.
De voeding en het management van de melkkoe uitgaande van Veehouder en vee- en koemanagement vragen een allesomvattende kijk van de veehouder op het gezondheidsmanagement die de voeding van de het vee centraal plaatst.

Holland Feed Support biedt natuurlijke supplementen voor kwalitatieve veevoeding en support is daarbij onmisbaar de gezondheidsstrategie voor de veehouder en voerindustrie van vee en melkkoeien in het bijzonder.

Holland Feed Support supplementen

NCC - NATURAL CARBON CLAY: ALS MYCOTOXINE BINDER, TEGEN DIARREE, MINDER ANTIBIOTICA, VERBETERT GEZONDHEID EN WEERSTAND VAN VEE EN HUISDIEREN IN HET ALGEMEEN.

DOOR TOENEMENDE VRAAG ZOEKEN WIJ DEALERS

Monsters beschikbaar voor een proef op de som!

Nieuws over Antibiotica
De maatregelen die genomen worden om te voorkomen dat de gevaarlijke bacterie ESBL zich verder verspreidt, zijn niet voldoende. Zeker niet zolang de farmaceutische industrie het commercieel niet interessant genoeg vindt om nieuwe antibiotica te ontwikkelen.

Dat zegt hoogleraar industriële biotechnologie Gerard van Beynum tegen Harmke Pijpers in het BNR Gezond. ''De wedstrijd tussen bacteriën en antibiotica wordt steeds moeilijker, elke keer ontstaat resistentie. En de industrie doet aan kansberekening. Als zij concluderen dat de kans dat ze ooit nog een nieuw antibioticum ontdekken kleiner is dan de kans dat een ander project slaagt, zetten ze hun researchers daar op.''

Na kipfilet blijken ook biefstuk en kalfsvlees besmet te zijn met ESBL. Minister Schippers vindt dat het gebruik van antibiotica in de veehouderij fors omlaag moet. ''Dat is al 40 jaar het geval,'' zegt Van Beynum. ''Maar dat gaat helemaal niet zo makkelijk. En als je het in Nederland goed geregeld hebt, heb je nog geen garantie dat het in het buitenland goed gaat en belandt de rotzooi alsnog op je bord. Zulke maatregelen kun je alleen mondiaal afspreken.''

Simplistisch advies
Ook het advies aan consumenten om goed op te letten bij het klaarmaken van vlees vindt Van Beynum niet voldoende. ''Het is, met permissie, nogal simplistisch. Hoe breng je dat überhaupt in de praktijk?''

De bacterie is bij onderzoek gevonden op 40 procent van het kalfsvlees en 13 procent van het rundvlees. "Je wordt niet ziek van de bacterie zélf. Maar omdat de bacterie resistent is tegen veel antibiotica, kan het zijn dat voorgeschreven antibiotica niet meer werkt." zegt Babs van der Staak van de Consumentenbond.

Flink doorbakken
Vorig jaar bleek uit onderzoek van de Consumentenbond al dat vrijwel alle kip in Nederlandse supermarkten besmet is met ESBL.

Volgens Van der Staak moet de veehouderij veel minder antibiotica gaan gebruiken. Consumenten moeten goed opletten bij het klaarmaken van vlees. "De oplossing is om vlees door en door te bakken. Iedereen weet al dat je dat bij kip moet doen. Maar nu moeten consumenten dat óók doen bij vlees als worst en gehakt."

Het land van herkomst zegt weinig over een eventuele besmetting. Alleen biefstuk uit Ierland (6 procent) heeft minder vaak ESBL-bacteriën dan biefstuk uit landen zoals Nederland, Duitsland en België (17 procent).

NCC - NATURAL CARBON CLAY is een aanbeveling door de positieve resultaten. Het is en wordt in uw bedrijf uitgebreid getest, vraag testmonsters



Natuurlijke supplementen verbeteren de gezondheid van de dieren, vleesvee, melkkoeien, varkens, biggen, kippen, gevogelte, duiven, huisdieren, honden, katten en overige.


Contact
World Wide Distributor

Holland Feed Support NCC Natural Carbon Clay

HEAD OF SALES
Willem van der Windt (head sales)
mobile: +31 628 766 144
e-mail: info@holladfeedsupport.com

Natural Carbon Clay: Best Selected: Natural Animal Feed Additives for Health Mycotoxine Binder, against Diarrhea, more profit better for the environment


info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws