Duurzame Veehouderij en milieu verbeteren

Duurzame veehouderij gezondheid vee en milieu

-






HFS Nieuws verduurzamen veehouderij.
Duurzame veehouderij verbeteringen noodzakelijk

Ammoniak reductie
Zinkoxide vervanger 100% biologisch
Fosfaat reductie
Antibiotica reductie

HollandFeedSupport.com biedt het hoogwaardige supplement - additief voor de veehouderij, NCC Natural Carbon Clay met Kaolin Mineralen, waardoor preventief wordt ingezet op het verbeteren van de gezondheid en verhogen weerstand tegen infectieziektes. Daarbij is NCC het biologische alternatief voor gebruik van Zink-Oxide. Eveneens voor het reduceren van antibiotica gebruik en van groot belang voor de reductie van ammoniak.

Holland Feed Support is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de veehouderij sector. Het doel van ons bedrijf is te zorgen voor een gezonde veestapel. Door dit doel na te streven leveren wij tegelijk een bijdrage aan de optimalisering en verbetering van de gehele kringloop.

Wij bieden het voedingsadditief Natural Carbon Clay (NCC) aan. Dit dient toegevoegd te worden aan het voer. Ideaal is om NCC in het voer bij te mengen, maar het kan ook als topdressing worden gebruikt. Op beide manieren wordt het optimale resultaat bereikt.

Daarnaast houden wij ons ook bezig met de verkoop van Derma Health Powder gemaakt uit bruinkool as en Sea Minerals een product dat bestaat uit zeemineralen concentraat.

Het voedingssupplement NCC is een natuurlijke mengeling van kaolien (klei) en koolstof. Het bevordert en ondersteunt de gezondheid bij dieren. Het heeft een zeer poreuze structuur en de aanwezigheid van aluminosilicaten, koolstof, calcium, magnesium, ijzer, fosfor, mangaan, natrium, kalium, koper en seleen biedt een effectieve preventie tegen vele ziekten en diarree. Bij gebruik van dit product verbetert de kwaliteit van uw veestapel. Daarbij vormt dit product ook nog eens een extra bron voor minerale verbindingen, die het welzijn van uw dieren ondersteunen.

In de praktijk blijkt dat NCC een positief effect heeft op de reductie van het antibiotica gebruik bij dieren.

Ons product draagt bij aan een beter bedrijfsresultaat wat terug te zien is in de groei, voeropnamen en de voederconversie van uw dieren.

Holland Feed Support B.V. is een Gmp+, QS en Securefeed gecertificeerd bedrijf. Daarbij komt dat NCC valt onder de vergunningregeling van het biologisch keurmerk Skal.


In het kort heeft NCC invloed op:

het binden van toxines van E. Coli.
het binden van mycotoxines.
het binden van parasieten, darmvirussen en schadelijke bacteriën.
het biedt gastro-intestinale bescherming doordat het een beschermend laagje over de muceuze membraam legt.
het verbetert de eiwitvertering door opvangen en afgeven van ammoniak.
het verbetert de zetmeelvertering door de katalysatorfunctie van de kleimineralen.
verhoging van o.a. de hemoglobinewaarde door afgifte van ijzer in de darmen.


Animal health additives for sustainable profit
Natural Carbon Clay

Holland Feed Support
Vasteland 78
3011 BN Rotterdam

Holland Feed Support
Tel: +31(0) 10 310 30 00 (Receptie)
Tel: +31(0) 85 273 74 57 (Direct)
UA-80207613-1


HollandFeedSupport.com

info@hollandfeedsupport.com


Best selected health feed additives by Randstad Nieuws/News

Meld nieuws