Mobiliteitsscan MOVE Mobility MOVE Meter

Interactieve mobiliteitsscan MOVE Meter verkeer

-


Mobiliteitsscan Benuttingsmetingen met benuttingsmeters / MOVE Meter Met de interactieve innovatieve benuttingsmeter/MOVE Meter worden de metingen verricht en effecten geanalyseerd.





Traffic Mobility Management Engineers
Network Development
Mobility Plans
Mobility Tools
Traffic Trols
Non Motorized Transport NMS



MOVE Mobility is specialist in smart urban mobility: wij werken aan integrale verkeerskundige uitdagingen. Ons doel: de leefbaarheid in wereldsteden verbeteren. Dit doen we niet alleen, maar met een netwerk van partners. In onze kijk op mobiliteit stellen wij het verbinden centraal. Wij verbinden mensen, netwerken en partners.

We zijn intermediair en makelaar tussen partners en (potentiële) opdrachtgevers. We ontwikkelen concepten voor projecten en coalities en zorgen ervoor dat ze vorm krijgen. Dit doen we door proactief te reageren op tenders (in binnen- en buitenland) maar ook door eigen projecten te definiëren en samen met partners verder te brengen.

Bij deze activiteiten is Goudappel Coffeng onze preferred supplier. Ook andere partners uit ons netwerk waaronder Omnitrans International, Saxion University, Imtech, de Van den Berg groep en anderen betrekken we bij onze marktbewerking.



TONNY BOSCH


WIE
Betere steden helpen vormgeven, dat is mijn drijfveer. Geïnspireerd door het gedachtegoed van Henk Goudappel die ik ontmoette tijdens mijn studie aan de Verkeersacademie en mijn eerste werkperiode bij het toenmalige Bureau Goudappel Coffeng. Zeker in mijn periode als directeur bij Goudappel Coffeng (1991 - 2011) heb ik geleerd dat van groot naar klein werken het meeste resultaat oplevert. Het durven (en moeten) stellen van de vraag. Wat voor stad wil je, aan bestuurders hoort bij mijn opgaven. Vóór MOVE Mobility ben ik tien jaar lid geweest van het directieteam en daarnaast voorzitter van de raad van bestuur ICU en lid van de toetsingscommissie Post HBO van de NHTV. Mobiliteit blijft een belangrijk issue voor mij; de andere puzzelstukjes zoals economie, milieu en kwaliteit van de openbare ruimte maken de opgave des te boeiender!



MARCEL VAN LIESHOUT


WIE
Mijn drijfveer is niet alleen samen met de opdrachtgevers projecten uitvoeren maar juist ook het samen projecten definiëren die bijdragen aan een mobiele en leefbare samenleving. Door te leren van elkaar en gebruik te maken van elkaars ervaringen, enthousiasme en motivaties ontstaan verrassende oplossingen en krijgen ook niet voor de hand liggende projecten vorm. Op deze wijze heb ik gewerkt bij advies- en ingenieursbureaus (Goudappel Coffeng en Witteveen+Bos) en de overheid (Gemeente Rotterdam). Ik heb Verkeerskunde gestudeerd aan de Verkeersacademie in Tilburg en Sociale Geografie aan de Rijksuniversiteit in Utrecht. Vóór mijn overstap naar MOVE Mobility was ik werkzaam bij Goudappel Coffeng BV. Daar was ik zowel hoofd van de groep Verkeer en Ruimte bij de vestiging Den Haag van de divisie Verkeersarchitectuur als senior adviseur met duurzame mobiliteit als bijzonder aandachtgebied.



HENK TROMP


WIE
Opgevoed door professor Hakkesteegt in de jaren 80 heb ik sinds mijn afstuderen grote interesse voor de menselijke kant van mobiliteit. Waarom verplaatsen mensen zich en welke kwaliteitseisen stellen zij aan het verkeer- en vervoersysteem? Na mijn studie civiele techniek aan de TU Delft, met als specialisatie verkeerskunde, heb ik vanaf 1997 gewerkt als senior adviseur bij Goudappel Coffeng. Mijn werk richt zich vooral op het verbeteren van mobiliteit. De focus ligt daarbij op het vergroten van ontplooiingsmogelijkheden van mensen en op de catchment areas van bedrijven - en niet zozeer op besparing van voertuigverliesuren. Bij het rekenen aan bereikbaarheid ga ik uit van de belangen van mensen en bedrijven. Mijn interesse voor de menselijke kant komt ook tot uiting bij mijn projecten in stedelijke gebieden. Oversteekbaarheid en een goede bereikbaarheid kunnen hand in hand gaan als we meer gebruik maken van menselijke vaardigheden.


CONTACT

Correspondence P.O. Box 234, 7400 AE Deventer

Keizerstraat 31

7411 HD Deventer

The Netherlands

info@movemobility.nl

VAT#: NL8519.99.29.B01

56161719

MOVE Mobility Consulting BV
+31 (0)6 5357 6317

MOVE Mobility R&D BV
+31 (0)6 2269 9964

MOVE Meter BV
+31 (0)6 2269 9964

*You will be redirected from this number to one of our employees.

Doelstelling
Mobiliteitsscan MOVE Meter benuttingsmeter, lees meer


Randstad nieuws Mobiliteits-Nieuws Randstad News
Randstad News Nieuws click here

Meld nieuws