ASMR live video acts

ASMR live video acts

-

Twitch.Tv



is een streaming platform dat gebruikt wordt door spelers van over de hele wereld. Het staat iedereen met streaming materiaal toe om hun spel te delen met andere mensen. Het bekijken van andermans videospel is de laatste jaren erg populair geworden op websites als YouTube omdat je er kennis en tips kan verwerven over de spelletjes, andere spelers kan leren kennen en commentaren van medespelers kan beluisteren. Via Twitch kan je andere spelers op het moment zelf volgen en in interactie komen met hen terwijl ze hun spel spelen. Ze kunnen zo internetsterren worden gewoon door hun spel te spelen, en hun kennis en talenten met anderen te delen. Via Twitch.Tv kunnen ook grote spelevenementen overal ter wereld gelijktijdig uitgezonden worden, met soms honderdduizenden kijkers tegelijkertijd voor de grote evenementen en populairste spelletjes.


Vele video games en spelsoorten worden ondersteund door Twitch, onder meer gevechtspelletjes en schietspelletjes waarin men de spelers andere getalenteerde tegenstanders onderuit kan zien halen. Spelletjes als Hearthstone: Heroes of Warcraft en League of Legends zijn erg populair op Twitch omdat je deze spelletjes gratis kan spelen en spelers vaak geïnspireerd geraken nadat ze andere mensen het spel zagen spelen. Op Twitch kan je andere spelers zien spelen of je eigen spel met anderen delen. Poker, blackjack en andere en League of Legends van Blizzard en Riot Games moet u absoluut leren kennen.


Twitch is een winstgevende business. Populaire spelers kunnen betaalde volgers verwerven en donaties ontvangen. Met dit geld kunnen ze dan investeren in beter materiaal, naar evenementen reizen, nieuwe spellen kopen en online streamen. Het wordt ook gebruikt door bedrijven om wereldwijde reclame te maken voor eigen spelen en evenementen. Twitch en gelijkaardige kanalen bieden een vorm van entertainment aan dat door miljoenen mensen per dag wordt bekeken en dat aantal neemt elke dag nog verder toe.

Meld nieuws