Schiedamsnieuws Rijnmondnieuws

Waterweg Nieuws RijnmondNieuws

-




Rijnmond Nieuws / Waterweg Nieuws / RandstadNieuws / Rotterdams nieuws / Schiedams Nieuws / Vlaardingen Nieuws / Maassluis Nieuws / Hoek van Holland Nieuws / R
Rijnmondnieuws.com



online Radio Waterweg actueel

RijnmondNieuws, Waterweg actueel / Waterweg Nieuws is de regionale publieke omroep voor het waterweggebied Zuid-Holland West.

Voor de publieke omroep is journalistieke onafhankelijkheid een absolute voorwaarde.

Rijnmondnieuws biedt nieuws over alles wat er gebeurt in de waterweg regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Hoek van Holland. Speciaal voor nieuws over calamiteiten en dreigende situaties. Daarom vragen wij u wordt vriend van onze Facebook Pagina klik hieronder en geef ons een LIKE








Ook onze FACEBOOK pagina
is belangrijk voor uw directe informatie in vanuit RijnmondNieuws, Rotterdams nieuws, Schiedams nieuws, Vlaardingen nieuws, Maassluis nieuws, Hoek van Holland nieuws, het Waterweg gebied.
Enorm veel mensen zijn al vriend geworden en hebben een like gegeven waardoor ze veel contacten hebben kunnen maken en elkaar alledaagse dingen die van belang zijn om te weten voor ons allemaal.

Wordt daarom ook vriend van onze FACEBOOK pagina en klik op onderstaande Video op onze Facebook pagina en wordt vriend en geef uw like...

LIKE...


De Waterweg regio is een ondernemende regio. Denk maar aan de industrie van de Europoort en de haven van Rotterdam. Maar ook aan de Waterweg-Noord bij Maassluis en in Vlaardingen en Schiedam is volop bedrijvigheid.


Waterweg Nieuws/ Schiedams Nieuws/ Vlaardingen Nieuws / Maassluis nieuws/ Hoek van Holland Nieuws / Rijnmondnieuws

RijnmondNieuws bereikt het totale Waterweggebied

De Waterweg-Noord (Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam


Contact info@schiedamsnieuws.nl

Voor informatie over wonen en bedrijventerreinen in de regio's van het waterweggebied kunt u zich wenden tot het bedrijvenloket van de Afdeling Economische Zaken. In veel regio's zijn afspraken gemaakt over een regionale agenda samenleving. Informatie daarover krijgt u via de Afdeling Samenleving.


Randstad News - Randstad Nieuws

Randstad Nieuws
contact

Meld nieuws