Anti veroudering Jong blijven supplementen

Anti aging huidverzorging Babor Marina Roelofsen

-

Anti veroudering - anti aging huidverzorging


Babor Institute Kralingen Marina Roelofsen voor: een stralende teint behouden, rimpeltjes voorkomen of gladmaken, het lichaam ontspannen en de geest de vrije loop laten. Deze factoren zijn vandaag de dag net zo belangrijk voor de kwaliteit van leven als gezonde voeding en voldoende beweging

Bij Babor Institute Kralingen kunt u
ondermeer terecht voor:


BEHANDELING VAN ACNÉ
GEZICHT – BABOR METHODE
COLLAGEEN TREATMENT
KORTE GEZICHTSBEHANDELING
ANTI-AGING BEHANDELING
BINDWEEFSELMASSAGE
BIOLOGISCHE PEELING
IPL - INTENSE PULSE LIGHT
ZACHTE ONTHARING MET WARME WAS
ONTSPANNINGSMASSAGE
TATOEAGE VERWIJDEREN PICOSURE LASER


Welkom bij BABOR BEAUTY INSTITUTE KRALINGEN.
Kom binnen in de wereld van ontspanning, welzijn en schoonheid en ontsnap even aan de dagelijkse drukte. Onze luxe ingerichte behandelruimten ademen de sfeer van rust en ontspanning uit en vormen de ideale omgeving om optimaal van uw behandeling te genieten, Met de beste producten en technieken verzorgen wij uw lichaam en kunt u uw geest laten ontspannen. Een verblijf in Babor Beauty Spa Kralingen laat niets te wensen over.

In afwachting van uw behandeling kunt u genieten van kruidenthee, bronwater of een espresso in onze lounge. Bij goed weer kunt u ook genieten op ons zonnige dakterras. Onze luxe ingerichte behandelruimten ademen de sfeer van rust en ontspanning.

De behandelruimten vormen de ideale omgeving om optimaal van uw behandeling te genieten. Wij beschikken over 2 behandelruimten waar tevens de mogelijkheid voor een duo-behandeling bestaat. Babor Beauty Spa Kralingen is een plaats om uw lichaam te verzorgen en uw geest te laten ontspannen. Dit kan alleen met de beste producten en de beste technieken.

Graag nodigen wij u uit om onze werkwijze en producten zelf te komen ervaren. Bel ons voor een afspraak op 010 - 413 18 08 of stuur een e-mail naar info@baborinstitutekralingen.nl .

Wij ontvangen u graag in Babor Institute Kralingen.
Babor Institute Kralingen
Oudedijk 139 B, 3061 AA Rotterdam
Tel.: 010 - 413 18 08
Mail: info@baborinstitutemarinaroelofsen.nl

Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren met chipknip) op de Oude Dijk en directe omgeving.

Afspraak verzetten of annuleren? Bel of mail ons tijdig, minimaal 24 uur van te voren, voor een nieuwe afspraak. Belt u niet tijdig af of vergeet u uw afspraak, dan zijn wij helaas genoodzaakt de volledige kosten voor de ingeplande behandeling aan u in rekening te brengen.

Naar de Site klik hier

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 08.30 - 18.00 uur
Woensdag: 08.30 - 21.00 uur
Donderdag: 08.30 - 21.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur
Zondag: geslotenRandstad Nieuws / News

Meld nieuws
Natural Anti Aging beauty productsNatural Anti Aging beauty lifestyle products