Relax ontspanningsmassages Kralingen Rotterdam

Massagestudio kralingen, antistress energie

-


Massagestudio Kralingen Rotterdam

massage en bewustwordingAfspraak planning: Contact Health City Kralingen 010 - 272 2000

Praktijk voor:

Ontspanningsmassage

anti stress massage

Relax massage

vitaliserende massage

magnetiseren

healing massage

Energetische therapieën
Magnetiseren
Reiki
Serica therapie
Fibromyssage
Anti stress massage
Intuïtieve massage
Traditioneel Thaise massage
Zwangerschapsmassage

HealthCity Kralingen
Kralingseweg 224
3062 CG Rotterdam

Totale ontspanningsmassages, anti stress, energie vitaliserend

Klassieke ontspanningsmassage en vitaliserende energiemassage. Een goede massage doet veel meer dan alleen uw spieren ontspannen. Om dit uit te vinden hebben onderzoekers van het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles 53 gezonde volwassenen uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek.

29 van hen ondergingen een 45 minuten durende sessie van "deep-tissue" Zweedse ofwel Klassieke massage. De overige 24 ondergingen een sessie van lichte massage.

Alle proefpersonen werden uitgerust met intraveneuze katheters waardoor bloedmonsters onmiddellijk konden worden genomen voor de massage en tot een uur daarna. Tot hun verbazing hebben de onderzoekers geconstateerd dat één sessie van massage biologische verandering veroorzaakt.

De vrijwilligers die Zweedse massage ondergaan ervaren significante daling in het niveau van het stresshormoon cortisol in het bloed en speeksel. Ook is er daling in arginine vasopressine, een hormoon dat kan leiden tot toename van cortisol. De vrijwilligers hadden een toename van het aantal lymfocyten, witte bloedcellen die deel uitmaken van het immuunsysteem.

De vrijwilligers die de lichte massage ervaren, hebben een grotere toename van oxytocine dan de Zweedse massagegroep, een hormoon geassocieerd met tevredenheid en grotere daling in corticotropine bijnierhormoon, dat de bijnieren stimuleert het stresshormoon cortisol te reduceren.

Bron: New York Times

De studie is online gepubliceerd in The Journal of Alternative and Complementary Medicine. (Alternatieve en Complementaire geneeskunde)

Kortom: Klassieke massage, diepe massage, reduceert stress, stimuleert het immuunsysteem dat leidt tot een betere gezondheid.

De lichte massage, er wordt voor je gezorgd, altijd prettig, wie wil het niet, geeft een grotere toename van oxytocine, een hormoon in verband gebracht met tevredenheid. Het sorteert groot effect op bijnieren en nieren in de daling van orticotropin.

Anti-stress massage ofwel stress oplossende massage sorteert een groot effect op uw gezondheid.Behandelingen uitsluitend op afspraak

Mocht je geen persoonlijk contact krijgen, dan verzoek ik je vriendelijk het later nog eens te proberen of een boodschap in te spreken dan bel ik je eventjes terug.


Totale lichaamsmassage:
Een volledige ontspanning, lichaamsmassage (zie massage/healing en methoden). Ik werk intuïtief, derhalve kan een behandeling uit massage, healing en magnetiseren bestaan of uitsluitend uit massage. Wat heb je nodig? Dat zal blijken tijdens de behandeling. De tijdsduur varieert tussen de 45 tot 60 minuten of langer als gewenst.

Speciale massages: rug-, nek-, schoudermassage en op punten die daarvoor behandeld moeten worden

De behandelingen bestaan uit klassieke Ontspanningsmassage, relaxmassage, vitaliserende massage en voetmassages

Wellicht een mooie cadeaubon aanbieding, voor je vrienden of familie. Cadeaubonnen zijn te verkrijgen

Mocht je voorafgaande aan en/of na de massage gebruik willen maken van de douche dan is dit mogelijk. Het meebrengen van handdoeken is niet nodig.

Er is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig.


Ik hoop je in de toekomst te mogen verwelkomen in de sfeervolle studio in HealthCity Kralingen Rotterdam.

Je krijgt alle aandacht en zorg die bij je past


Ontspanningsmassages: Randstad Nieuws/News

Meld nieuws
Natural Anti Aging beauty productsNatural Anti Aging beauty lifestyle products