Coaching voor hulp in persoonlijke situaties

Coaching praktijk voor persoonlijke situaties

-

Life Coaching praktijk,
regio Rhoon, Barendrecht, Spijkenisse, Albrandswaard. Rotterdam, Capelle a/d Ijssel
Life & Dreams


Hulp nodig om direct je persoonlijke situatie te veranderen en te verbeteren?

Dit is persoonlijke informatie, speciaal voor jouw welzijn, gewenste veranderingen en nieuwe ontwikkelingen in je leven. Hier sta jij centraal.

Welkom kijk op mijn site

Leef jij het leven waar je van droomt? Of ben je in de strijd om te overleven en de gewoonte van het dagelijks leven je droom vergeten? Wil jij je droom opnieuw ontdekken en weer weten hoe het voelt om je hart te volgen en volkomen gelukkig te zijn? Jij bent de regisseur in jouw eigen film. Hier sta jij centraal. Jouw balans in: jouw energie, verlangens, lichaam, gezondheid, relaties en werk. Wat raakt en beweegt jou? Jij bent het uitgangspunt! Laat mij een stuk met jou meelopen, jouw passen verstevigen en versnellen, je uitdagen en je inspireren tot het behalen van resultaten, laat jezelf ontdekken, ontwikkelen en groeien.

Mijn passie is je lichter en vrijer te maken. Als coach help ik je meer of weer zicht te krijgen in jouw unieke capaciteiten, talenten en verlangens, en die te verankeren in hoofd en hart. Dan ontstaat vanzelf de ruimte om de juiste keuzes te maken in werk en leven. Ervaar iets wat heel dichtbij je staat: jezelf! Ontdek nieuwe aspecten, herken en doorbreek oude patronen, die maken dat je leven middelmatig is en je weerhouden om te doen wat je graag zou willen. Of meer op het mentale vlak, heb je vaak het gevoel dat je van alles moet, last van onrust in je hoofd, nervositeit, angsten, slaapproblemen en vermoeidheid, heb je moeite met je eigen grenzen te stellen, confrontaties te vermijden en de juiste keuzes te maken. Of ben je misschien niet tevreden over je relatie of toe aan een verandering in je loopbaan? Ook kan ik je helpen met het zoeken naar oplossingen als je moeite hebt met het rondkomen met je inkomen.

Samen gaan we aan het werk om jouw leven blijvend te veranderen, op zoek naar jouw diepste wensen en wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn. Samen bedenken we wat je kunt ondernemen om je dromen te verwezenlijken. En ik begeleid je totdat je je doel bereikt hebt. Als dit jou aanspreekt, bel mij dan voor het maken van een afspraak. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Zo kun je kijken of jij jezelf vertrouwd voelt bij mij. Ik kan dan een voorstel doen voor de verdere planning en invulling.


Wat is life coaching

Een life coach helpt bij problemen die het plezier in het leven beperken. Angsten, fobieën, relatieproblemen, sociale problemen, stress, frustratie, somberheid, moeilijke keuzes, niet weten wat je echt wilt, kunnen dit plezier in de weg zitten. Een coach is zowel een vertrouwenspersoon, een klankbord, een begeleider als een sparringpartner van mensen die anders om willen kunnen gaan met zichzelf of met een situatie waar ze mee te maken hebben. Je zoekt vaak naar een optimaal evenwicht tussen je persoonlijkheid en je levensstijl. De verbinding met jezelf zijn, geaard zijn, stevig in je schoenen staan en niet de speelbal van je emoties. Dan voel je je gelukkig. Door Coaching krijg je zelf meer inzicht in drie belangrijke levensvragen:

Wie ben je?, wat kan je? en wat wil je?. Als je hier antwoord op krijgt, ben je in staat zelf de juiste keuzes te maken in je leven ! Jij bent de regisseur in jouw eigen film ! Dan kun je bepalen welke stappen je gaat ondernemen om je leven zo in te richten, dat er geluk ontstaat voor jou en je omgeving. Wanneer je daarbij tegen belemmeringen aanloopt, help ik je om inzicht te krijgen in het ontstaan daarvan. Daarna zal je voelen dat je de belemmeringen makkelijker kunt transformeren en dat je bepaalde gewoontes toch makkelijk kunt veranderen. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het leerproces blijft bij jou. Immers, als jij niet verandert, verandert er niets. Er zijn veel situaties in je leven waarbij het prettig is om met iemand te praten die naar je luistert en ook echt hoort wat je zegt, niet oordeelt, je durft te confronteren met je eigen uitspraken en gedrag en die je uiteindelijk zelf tot inzicht laat brengen en tot een oplossing laat komen. Iemand die, waar nodig, je helpt om onverwerkte situaties alsnog te verwerken, zodat die je niet meer belemmeren. Een coach is inmiddels algemeen aanvaard, is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Dus waarom vraag je niet een coach om jou te helpen bij het bereiken van jouw doel?


Gratis kennismakingsgesprek
Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Zo kunt u kijken of u zichzelf vertrouwd voelt bij mij. Ik kan dan een voorstel doen voor de verdere werkwijze en invulling.

Lifecoaching Rhoon

Je zoekt vaak naar een optimaal evenwicht tussen je persoonlijkheid en je levensstijl.
De verbinding met jezelf, geaard zijn, d.w.z. je stevig voelen, stevig in je schoenen staan en niet de speelbal van je emoties. Dan voel je je gelukkig. Door Life Coaching krijg je zelf meer inzicht in drie belangrijke levensvragen:

Wat kun je bij mij verwachten?

In een sessie komen vaak de volgende vragen aan bod:
Hoe gaat het nu met je? Wat wil je?
Wat kun je of wat houdt je tegen?

Hoe gaat het nu met je?
Hoe verloopt het op dit moment in je leven? Het kan prettig zijn om met iemand te praten die naar je luistert, hoort wat je zegt, niet oordeelt, je durft te confronteren met je eigen uitspraken en gedrag en die je uiteindelijk zelf tot inzicht, een oplossing laat komen.

Wat wil ik?
We zijn het gelukkigst als we kunnen luisteren naar onze verlangens, als we goed geaard zijn.
Vragen die je zou kunnen hebben:
Wat wil ik nu echt met mijn leven?
Waar loop ik warm voor?
Met welke mensen wil ik het liefst omgaan?
Welk werk zou ik nu het liefst willen doen?

Wat kan ik?
Ieder mens wordt geboren met een aantal talenten. Deze talenten ontplooi je in je leven in meer of mindere mate. Soms zijn we ons niet bewust van een talent of hebben we last van remmingen om ons talent volledig te benutten. Ik besteed hier veel aandacht aan.
We onderzoeken welke talenten je hebt
Dan kijken we welk talent je het best tot bloei kunt laten komen
Hoe jij, met dit nieuw ontwikkelde talent, in een nieuwe balans kunt komen.

Wat besluit ik?
Ik leer je te luisteren naar de antwoorden uit je hart, zij vertelt ons wat je in het leven het beste kunt doen. hoe wordt je gelukkig en blijf je gezond.
Uiteindelijk kun je gaan genieten van persoonlijke groei.
Ook voor jou?

Wanneer is het prettig naar een LifeCoach toe te gaan?

Je wilt een belangrijke beslissing nemen in je leven en je twijfelt, of hebt nog even bevestiging nodig
Als je niet lekker in je vel zit, als je merkt dat het niet goed gaat in je werk of privé-leven
Je wilt jezelf beter leren kennen
Je wilt een volgende carrièrestap maken of helemaal een andere richting opgaan met je werk
Je hebt weinig zelfvertrouwen
Je kunt je verdriet van een verlies of scheiding niet goed verwerken
Je bent boos of angstig
Je hebt zonder aanwijsbare oorzaak heel weinig energie
Je bent onzeker in een situatie
Je durft geen beslissing te nemen


Er zijn nog veel meer situaties in je leven wanneer het prettig is om met iemand te praten die naar je luistert, hoort wat je zegt, niet oordeelt, je durft te confronteren met je eigen uitspraken en gedrag en die je uiteindelijk zelf tot inzicht, een oplossing laat komen. En waar nodig je helpt om onverwerkte situaties alsnog te verwerken, zodat het je niet meer belemmert.


Vormen van Coaching
E-coaching is coachen per e-mail.
Voordelen: het is laagdrempelig, veel goedkoper dan face to face coaching en je hoeft er de deur niet voor uit. Jij kiest zelf het tijdstip waarop je mij een mail stuurt en ik beloof je dat ik binnen 24 uur een antwoord zal terug mailen.

Er is nog een ander voordeel:
Soms is moeilijk door emoties uit je woorden te komen, of wil je iets kwijt wat niet onder woorden te brengen is. E-coaching geeft je de mogelijkheid na te denken over hoe je iets wilt zeggen, hierdoor neem je wat afstand van je emotie en kun je vaak makkelijker naar een situatie kijken.

Door het op 'papier' zetten van je gedachten en gevoelens, kun je ze leren ordenen. Niet voor niets worden er zoveel dagboeken volgeschreven. Door het schrijven verwerk je al een stukje emotie, dat mag zéker blijken in de tekst die je door mailt, dus het ordenen betekent niet dat je een keurig nette mail moet sturen. Je zult merken dat je langer nadenkt over wat je wilt zeggen, of dat je bij het teruglezen merkt dat het nu anders voelt nu je het terugleest.

Dat alles mag je laten staan. Het is mijn taak om als het ware tussen de regels door te lezen en verduidelijking te vragen waar dat nodig is.

Na een eerste (gratis) mailwisseling waarin we kennismaken, kun je natuurlijk altijd nog beslissen dat e-coaching toch niet is wat je zoekt en kiezen voor persoonlijke coaching / counseling. Dit is zowel mogelijk bij je thuis of bij mij thuis of een plek waar jij je goed bij voelt.

Als ik het vermoeden heb dat ik je niet kan helpen, zal ik dit uiteraard aangeven.

Telefonisch Coachen.
Telefonisch coachen is een veel gehanteerde methode van coaching.
Net zoals e-coaching is telefonisch coachen min of meer hetzelfde als gewone coaching. Het contact tussen ons (coach en coaching) vindt alleen plaats via de telefoon.
De voordelen van telefonisch coachen zijn het zelfde als bij e-coaching.
Juist omdat wij (coach en coaching) elkaar niet zien, zal ik extra goed luisteren. De non-verbale communicatie die een rol kan spelen in een persoonlijk gesprek is nu afwezig. Ik zal daarom extra alert op je stemgebruik en intonatie letten. Telefonisch coachen is voor iedereen geschikt.Iets over mijzelf.

Mijn naam is Patty Hout en getrouwd mijn life style voeding en gezondheidspraktijk is in Rhoon.
Door mijn persoonlijke levenservaringen en opleiding als gezondheids- en life-coach, heb ik ontdekt dat mijn kracht absoluut ligt bij het helpen van anderen.

Ik ben er op gericht jou te begeleiden zodat je na verloop van tijd zelf in staat bent je problemen op te lossen. Om een compleet beeld te krijgen van jouw situatie, luister ik, laat ik je uitpraten, breng ik rust in je hoofd en stel ik je vragen die leiden tot bewustwording van je eigen mogelijkheden.
Ik omschrijf mezelf als nieuwsgierig, leergierig, betrokken, loyaal en als een goede luisteraar. Ik heb van nature een positieve houding, een positieve benadering van zaken en ben een doorzetter. Mijn kracht is om dit over te brengen op anderen.

Ik raak enthousiast van het begeleiden en inspireren van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik ben gefascineerd door wat mensen en kinderen beweegt en waarom ze doen wat ze doen. Mensen en kinderen in beweging brengen en ze prikkelen, zodat ze het mooiste uit zichzelf kunnen halen, dat raakt me en is prachtig om te doen!

Patty Hout

Quote:
Quote: Ons onderbewuste brein wil slechts één ding voor ons: de bevestiging van onze overtuigingen. Wat je ook gelooft, je zult zien dat je deze bevestiging altijd vindt. Je hebt dus altijd gelijk, met andere woorden: wij creëren onze eigen selffulfilling prophecies

Contact
Voor persoonlijke informatie

Voor meer informatie mail naar:

lifeanddreams15@gmail.com

of gebruik het contactformulier.
Je mail wordt binnen 24 uur beantwoord.

Wil je snel een afspraak?

Bel gerust: 06-24753485
Adres: Heliotroop 7,
3162 TK Rhoon
Kvk nr 62209019


Patty Hout bij de Premiere van Arjuna een actuele film over coaching en begeleiding.
Life and Dreams op Facebook wordt Vriend!


Als een van de beste geselecteerd

Randstad News.com

Randstad News / Nieuws click here

Meld nieuws
Natural Anti Aging beauty productsNatural Anti Aging beauty lifestyle products