Gezicht verjonging anti aging Babor Kralingen

Anti aging Micro Needling

-

Huidverjonging


Micro Needling
Micro Needling is een effectieve manier om uw huid in de diepte te vernieuwen zonder dat de opperhuid wordt beschadigd. Een behandeling zorgt ervoor dat de collageen-aanmaak van uw huid wordt gestimuleerd en dit vermindert fijne lijntjes/rimpels, putjes en littekens. U zult versteld zijn van de resultaten

Hoe werkt onze behandeling Micro Needling?
Micro Needling bestaat uit hele kleine steriele naalden die met een vibrerend effect op de huid terecht komen. Hierdoor worden er kleine openingen in de huid gemaakt, dit heeft tot gevolg dat er een natuurlijk herstelproces wordt geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt.

Het resultaat van Micro Needling
Een stevige en volle huid met een egale en stralende huidteint. Afhankelijk van de conditie van uw huid stellen wij een behandelplan samen. Uit ervaring kunnen wij wel aangeven dat onze klanten na circa 6 Micro Needling behandelingen heel tevreden zijn.

Wanneer is Micro Needling een geschikte behandeling?
Heeft u fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, zonbeschadiging of littekens van andere aard? Dan is Micro Needling zeker een geschikte behandeling.

Wanneer kunnen wij uw huid niet behandelen met Micro Needling?
Wanneer u trombose heeft en bloedverdunners slikt kunnen wij u helaas niet behandelen met Micro Needling.
Contact gegevens
Graag nodigen wij u uit om onze werkwijze en producten zelf te komen ervaren. Bel ons voor een afspraak op 010 - 413 18 08 of stuur een e-mail naar info@baborinstitutekralingen.nl .

Wij ontvangen u graag in Babor Institute Kralingen.

Oudedijk 139 B, 3061 AA Rotterdam
Tel.: 010 - 413 18 08
Mail: info@baborinstitutekralingen.nl

Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren met chipknip) op de Oude Dijk en directe omgeving.


Randstad Anti Aging Beauty Nieuws

Meld nieuws