Fat Freezing natuurlijke vetafvoer Babor Kralingen

Fat Freezing natuurlijke vetafvoer Babor Kralingen

-

Fat Freezing Micro Needling Babor institute Kralingen Marina Roelofsen

Welkom bij Babor Institute Kralingen
Meer dan alleen schoonheidsbehandelingen in Kralingen. Onze luxe ingerichte behandelruimten ademen de sfeer van rust en ontspanning uit en vormen de ideale omgeving om optimaal van uw behandeling te genieten, met de beste BABOR producten en allernieuwste technieken. Uw verblijf in ons Babor Institute laat niets te wensen over !
Vet bevriezen

Een cryolipolyse behandeling oftewel vet bevriezen is een behandeling waarbij plaatselijk vet wordt bevroren, dat op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Het is geen operatie. Wij gebruiken geen naalden. U heeft geen herstelperiode. Na een behandeling vet bevriezen kunt u direct alles weer doen.

Hoe werkt cryolipolyse?
Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk vetverwijderingsproces in gang gezet. Hierdoor wordt de vetlaag geleidelijk dunner. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van het vet. Zodra de behandelde vetcellen zijn bevroren, voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Blijf na de behandeling voldoende water drinken zodat het vet ook echt op een natuurlijke manier kan worden afgevoerd.Micro Needling

Micro Needling is een effectieve manier om uw huid in de diepte te vernieuwen zonder dat de opperhuid wordt beschadigd. Een behandeling zorgt ervoor dat de collageen-aanmaak van uw huid wordt gestimuleerd en dit vermindert fijne lijntjes/rimpels, putjes en littekens. U zult versteld zijn van de resultaten

Hoe werkt onze behandeling Micro Needling?
Micro Needling bestaat uit hele kleine steriele naalden die met een vibrerend effect op de huid terecht komen. Hierdoor worden er kleine openingen in de huid gemaakt, dit heeft tot gevolg dat er een natuurlijk herstelproces wordt geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt.

Het resultaat van Micro Needling
Een stevige en volle huid met een egale en stralende huidteint. Afhankelijk van de conditie van uw huid stellen wij een behandelplan samen. Uit ervaring kunnen wij wel aangeven dat onze klanten na circa 6 Micro Needling behandelingen heel tevreden zijn.

Wanneer is Micro Needling een geschikte behandeling?
Heeft u fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, zonbeschadiging of littekens van andere aard? Dan is Micro Needling zeker een geschikte behandeling.

Wanneer kunnen wij uw huid niet behandelen met Micro Needling?
Wanneer u trombose heeft en bloedverdunners slikt kunnen wij u helaas niet behandelen met Micro Needling.
Contact gegevens
Graag nodigen wij u uit om onze werkwijze en producten zelf te komen ervaren. Bel ons voor een afspraak op 010 - 413 18 08 of stuur een e-mail naar info@baborinstitutekralingen.nl .

Wij ontvangen u graag in Babor Institute Kralingen.

Oudedijk 139 B, 3061 AA Rotterdam
Tel.: 010 - 413 18 08
Mail: info@baborinstitutekralingen.nl

Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren met chipknip) op de Oude Dijk en directe omgeving.


Randstad Anti Aging Beauty Nieuws

Meld nieuws
Natural Anti Aging beauty productsNatural Anti Aging beauty lifestyle products