Schaatsbaan Rotterdam IJsbanen Nederland

Schaatsbaan Rotterdam

-



Schaatsbaan Rotterdam Toepad







En...speciaal voor deze periode, verhuur van Schaatsen.



Het complex

Het complex
Op de twee overdekte banen kan er drie maanden lang worden geschaatst. Op de overdekte 400-meterbaan met officiƫle ISU-afmetingen kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers terecht. De overdekte 1600m2 funbaan is onder meer geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, kunstschaatsen en curling. Rotterdam is weer een schaatsstad!



De 400-meterbaan
De overdekte 400-meterbaan heeft officiƫle ISU-afmetingen. Indien het weer het toelaat worden de zijkanten van de tunneloverkapping geopend. Op die manier heb je de beleving van buitenschaatsen met de voordelen van binnen. Op de 400-meterbaan kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers naar hartenlust hun rondes maken. Duosport verzorgt op deze baan schaatslessen voor jong en oud.

De Funbaan
De overdekte 800m2 Funbaan is geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, schaatslessen, kunstschaatsen of curling. Met regelmaat worden hier events georganiseerd. Daarnaast is deze schaatsbaan ook erg geschikt voor feestjes, bedrijfsuitjes en teambuilding dagen. Op de Funbaan wordt geschaatst met ijshockey- en kunstschaatsen. Noren zijn hier niet toegestaan. De curlingbaan ligt in het verlengde van de funbaan en is primair bedoeld voor curling, maar kan ook worden gebruikt door schaatsers. De curlingbaan is net als de funbaan 800m2 groot en volledig overdekt!





click here

Tickets voor schaatsseizoen komen in het najaar online


Over SBR
De Schaatsbanen
Koek & Zopie
Kleedkamers
Het stadsinitiatief
Vacatures
Vrijwilliger worden
Partners
Stichting Sportland

Vacatures
Schaatsbaan Rotterdam opent deze winter haar deuren december t/m februari. Bekijk hier de openstaande vacatures!

Goed om te weten
FAQ
Baan & huisregels
Kleding & advies
Veiligheid
Aansprakelijkheid
Privacy Verklaring

Contact
010 790 0514
info@schaatsbaanrotterdam.nl

Meld nieuws