Nieuws Basic Fit overname Health City Kralingen

Basic Fit Kralingen

-

Basic Fit Kralingen





Basic Fit Nieuws Kralingen

Wat gaat er gebeuren met de faciliteiten in Kralingen?
Er worden faciliteiten toegevoegd zoals virtuele groepslessen (GXR lessen), virtual cycling, massagestoelen (alleen te gebruiken in combinatie met Premium lidmaatschap) en een Yanga Sports Water automaat. De virtuele groepslessen kan je de hele dag door volgen, zonder extra kosten. Daarnaast blijven de live groepslessen bestaan en mogen HealthCity leden deze gratis volgen. De wellness, zwembad, zonnebank en kidsclub zullen gesloten worden.

Wat gaat er gebeuren met jouw lidmaatschap?
Jouw huidige HealthCity lidmaatschap wordt op 1 september 2022 automatisch omgezet naar een 4-wekelijks Basic-Fit Premium lidmaatschap (maandelijks opzegbaar) inclusief live groepslessen en Yanga Sports Water. De automatische incasso voor de maand augustus verloopt nog gewoon via HealthCity. Rond 1 september 2022 zal Basic-Fit voor het eerst een bedrag van €32,49 incasseren. Deze incasso is voor de eerste 4 weken van september en het bedrag is op de volgende manier opgebouwd:
- €29,99 Basic-Fit Premium lidmaatschap (per 4 weken)
- Gratis Live groepslessen (ter waarde van 5 euro per 4 weken)
- €2,50 YANGA Sports Water (per 4 weken)

Wil je je lidmaatschap overzetten naar een ander lidmaatschap dan kan je vanaf 1 augustus 2022 naar de club komen zodat we dit samen met elkaar wijzigen.

Indien je ervoor kiest om niet mee over te gaan naar Basic-Fit dan kan je tot 22 augustus 2022 je lidmaatschap opzeggen op de club. Na 22 augustus 2022 kan je een e-mail sturen naar klantenservice@basic-fit.nl.

Heb je nog vragen?
Blijf er niet mee rondlopen en kom naar de club, het team staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Daarnaast kan je voor veel gestelde vragen op onderstaande link klikken, mocht je vraag hier niet tussen staan, stuur dan een e-mail naar klantenservice@basic-fit.nl:

Basic Fit services en mogelijkheden

Het HealthCity team wil jou als lid enorm bedanken voor het (jarenlange) vertrouwen, je betrokkenheid en de sportieve, gezellige tijd!

De directie van Basic-Fit is blij dat ze deze prachtige club mogen toevoegen aan de groeiende Basic-Fit familie en zal er alles aan doen om de overname goed te laten verlopen. Basic-Fit kijkt ernaar uit om je snel op de club te mogen verwelkomen!


Sportieve groet,


Het Management Team.





Meld nieuws