JeugdVoetbal Rotterdam Spelers begeleiding F4E

Jeugdvoetbal Rotterdam Rijnmond F4EPRO

-

F4E Football zet zich in voor jeugdvoetbal en spelers begeleiding van 4 - 12 jaar. Coaching van voetbaltalenten en hun ontwikkeling. F4E is een inspiratieve en innovatieve organisatie waarbij sportactiviteiten centraal staan, met kern activiteiten die zich richten op jeugdvoetbal van 4 - 12 jaar.

Na selectie bestaat de mogelijkheid voor de F4EPRO spelersbegeleiding en ontwikkeling.



Spelersmakelaar F4E PRO voetbal/spelersmakelaar, manager en gepassioneerd begeleider



Godwin Falix CEO staat voor F4E PRO Football coaching, Voetbalmakelaar / Spelersmakelaar F4E PRO Football biedt professioneel spelersmanagement en persoonlijke begeleiding met passie. Godwin Falix van F4EPRO heeft als Spelersmakelaar een persoonlijke visie op de ontwikkeling van de speler. En zal een stapsgewijze en verantwoorde begeleiding bieden vanuit zijn eigen spelerservaring.




JEUGDVOETBAL VERENIGINGEN RIJNMOND REGIO

JEUGDVOETBAL VERENIGING ROTTERDAM
Jeugdvoetbal training
F4E VOETBALACADEMIE ROTTERDAM

F4E organisatie wil daarnaast iets betekenen voor de samenleving en onze maatschappelijke betrokkenheid tonen door samen met overheidsinstanties, scholen en verenigingen te werken aan de algemene gezondheid van schoolgaande kinderen en verder een oplossing bieden voor het fenomeen hangjongeren.
Wij zijn van mening dat de inzet van sport een krachtig middel kan zijn voor het bereiken van doelen op maatschappelijk vlak.


Nieuws Jeugdvoetbal jeugdvoetbal talenten
: Rijnmond regio Rotterdam Jeugdvoetbal school, begeleiding, training, coaching, talenten scouting. Professionele informatie jeugdvoetbal voor scholen, bedrijven en individueel




www.Randstadnieuws.nl

Meld nieuws