Rijnmond nieuws sport

RijnmondNieuws Sport Nieuws

-



RijnmondNieuws Sport / Rotterdam Sport Nieuws




RijnmondNieuws - Waterweg-nieuws.nl



RijnmondNieuws.com - Waterweggebied

Rijnmond Nieuws Het Weer

BuienRadar

Rijnmond Nieuws Radio

Rijnmond Nieuws TV

uitzending TV gemist

Rijnmondnieuws



RijnmondNieuws is de regionale publieke omroep voor het gebied Zuid-Holland-Zuid. De organisatie komt voort uit Radio Rijnmond, opgericht in 1983, en TV Rijnmond dat in het jaar 2000 aan de organisatie is toegevoegd. Rijnmond Nieuws / RTV Rijnmond is een publieke omroep. Dit betekent dat zij wordt gefinancierd met publieke middelen.

Daarnaast mogen Radio en TV Rijnmond Nieuws een deel van de zendtijd gebruiken voor reclame. RTV Rijnmond Nieuws heeft ruimte voor 110 fte's en een groot netwerk van redactionele en facilitaire freelancers. De cultuur binnen de organisatie is open en informeel. Voor de publieke omroep is journalistieke onafhankelijkheid een absolute voorwaarde.

Het verzorgingsgebied bestaat uit Zuid-Holland-Zuid. Door de toenemende verspreidingsmogelijkheden dankzij verdere digitalisering is RTV Rijnmond ook buiten de regiogrenzen te ontvangen.


Rijnmond Nieuws sport Rotterdam sport Nieuws Randstad Nieuws sport


Rijnmond Nieuws
De regio Rijnmond is een ondernemende regio. Denk maar aan de industrie van de Europoort en de haven van Rotterdam. Maar ook aan de Waterweg-Noord bij Maassluis en in Vlaardingen en Schiedam is volop bedrijvigheid.

RijnmondNieuws zakelijk nieuws



Ook de zogenoemde B-driehoek valt onder de regio Rijnmond: Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek, tegenwoordig de gemeente Lansingerland. In het zuiden van het Rijnmond-gebied ligt het eiland Voorne-Putten, met de gemeenten Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Westvoorne, Brielle en Rozenburg.


De diversiteit in dit gebied is duidelijk. De doelstellingen zijn daarom veelomvattend. Een belangrijk aandachtspunt is het project Mainport Rotterdam (PMR), een project met een dubbele doelstelling. Enerzijds wil Zuid-Holland de Mainport Rotterdam versterken, anderzijds wil de provincie de kwaliteit van de leefomgeving verbeteren met 750 hectare aan nieuw natuur- en recreatiegebied.

Rijnmondnieuws

Het Rijnmondgebied bestaat uit de volgende deelgebieden (subregio's):

De Waterweg-Noord (Maassluis, Vlaardingen, Schiedam)
B-driehoek (Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek)
Oost (Capelle a.d. IJssel en Krimpen a.d. IJssel)
IJsselmonde (Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard)
Voorne-Putten / Rozenburg (Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Westvoorne, Brielle en Rozenburg)
Rotterdam
Zuid-Holland heeft voor de volgende punten in de regio Rijnmond speciale aandacht:

Randstad Nieuws/News ondersteunt RijnmondNieuws in de main economy de Randstad.
Interactie met regio, internationaal en wereld wijd heeft Randstad Nieuws/News contacten gelegd ter versterking van de economie van de Rijnmond en de Randstad.

Nieuws Europoort / Nieuws Rijnmond / Nieuws Randstad regio / Holland region / inside / insight / actueel / magazine


Randstad News - Randstad Nieuws

Randstad Nieuws
contact


Rijnmond nieuws / Randstad nieuws
Nieuws - RTV Rijnmond 5
Over Rijnmond Nieuws / RTV Rijnmond · Rijnmond Dossiers · Adverteren · Kaartje sturen · Webshop. TV Gemist; Teletekst; Televisie; Radio; Sport.


RTV RijnmondTV Gemist; Teletekst; Televisie; Radio; Sport; Nieuws; Rijnmond Nieuws al het nieuws uit de Randstad

Meld nieuws