Hotels Reykjavik Blue Lagoon

Hotels in Reykjavik

-

Aanbevolen hotels

Apartment K
Bergstadastraeti 3, Reykjavik (Iceland)

Deze boetiekappartementen zijn weer eens wat anders dan een hotel en met een uitstekende ligging in het centrum van de hippe en chique wijk 101 is het een uitstekende keuze voor de modebewuste...

CenterHotel Skjaldbreid
Laugavegur 16, Pobox 5378 - 125 - Reykjavik, Reykjavik

Dit aparte etablissement geniet een benijdenswaardige locatie aan de Laugavegur, de belangrijkste winkelstraat van Reykjavík. Dit is de ideale accommodatie tijdens uw vakantie of zakenreis.

Hotel Odinsve
Odinstorg, Reykjavik

Odinsve is een hoogwaardig hotel in een rustige woonwijk in het centrum van Reykjavik. Het ligt op slechts 400m van het Laekjartorg plein, het hart van de hoofdstad.

CenterHotel Thingholt
Thingholtsstraeti 3-5, Reykjavík

Bezoek de parel onder de designer hotels in hartje Reykjavik en ervaar de sterke nadruk die dit hotel legt op een kwalitatief en moderne ontwerp, geïnspireerd op de IJslandse natuur.

Hotel Phoenix
Laugavegur 140, Reykjavik

Dit kleine, charme, particuliere hotel ligt aan de hoofdstraat van Reykjavík en dankzij deze centrale ligging is het een goede basis voor een ieder die de IJslandse hoofdstad wil verkennen.

Arctic Comfort Hótel Vík
Sidumula 19, Reykjavik

Hotel Vík is de ideale keuze voor zakenreizigers en een ieder die, in de omgeving van Reykjavík, op zoek is naar een rustige en gezellige accommodatie.

Alle 42 hotels in Reykjavík
booking

Randstad Nieuws/News
info@Randstadnieuws.nl

Meld nieuws