Travel Adventure stories

Surfen - Adventure - Jungle - RanchoBurica

-


Surfen - Rancho Burica
Met een eigen break voor de deur en 3 spots binnen een kilometer van de Rancho is Punta Banco lang een zgn. secret spot geweest. De gasten van de Rancho surfden er samen met die ene local uit het dorp en hier en daar nog een verdwaalde gringo en thats it. Gezellig, gemoedelijk maar vooral goed! Topsurf zonder topcrowds!



RanchoBurica

Surfen - Pavones
Je zal er vast wel een keer over gehoord hebben. Een van de langste en mooiste golven van Midden-Amerika. Meer dan een minuut pure adrenaline en voor bijna iedereen het hoogtepunt van zijn/haar surftrip. Wie weet wat hem te wachten staat neemt de drukke line-up vaak voor lief. Pavones ligt op 7 km van de Rancho en is te bereiken met huurwagen, bus of benenwagen. Als de spots bij de Rancho beginnen uit te closen dan begint Pavones te connecten.





Lokale fiestas
Ticos houden wel van een fiesta en sommigen kunnen stieren rijden als geen ander. Zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

Tico voetbal
Je zal weinig dorpen in Costa Rica vinden waar geen voetbalveld is. Zo worden er ook bij ons in Punta Banco de nodige potten gespeeld. Als je mee wilt doen: No problema!

Zonsondergangen
Geniet van de natuur om je heen en vooral van de super mooie zonsondergangen op de Rancho.

Jungletochten
Ontdek de Costaricaanse jungle te voet of te paard op een van de trails in de omgeving van de Rancho. Je ziet veel dieren zoals apen, vogels en als je geluk hebt een luiaard.

Paardrijden
Galopeer over uitgestrekte verlaten stranden of maak een tocht door de bergen over smalle paadjes naar een van de indianendorpen.

Snorkelen
Zwem bij eb rond in de tide pools van het rif, waar je je tussen allerlei tropische vissen bevindt: murenes, kogelvissen, kreeften en vele andere mooi gekleurde vissen.

Loungen Geniet van een super mooi uitzicht over zee vanaf onze veranda boven op de heuvel. s- Nachts is de sterrenhemel hier adembenemend.



Rancho Burica
Apartado 131
CP 8201, Golfito
Costa Rica

Telefoon
(+506) 27762223

E-mail
info@ranchoburica.com

Wordt regelmatig maar zeker niet dagelijks gecheckt in Nederland
Heb je vragen, check dan eerst even de veelgestelde vragen en.

Reserveren kan via:

OpVakantie




Sponsored publicity by:

Randstad News / Inside Insight / Magazine



Ger van Beek enthousiast zeiler surfer en de catamaran

Meld nieuws