Zuid Frankrijk te koop villa's vakantiehuizen

Villa's en Vakantiehuizen met privacy en comfort

-

Gespecialiseerde touroperator,in vakantiehuizen



is 25 jaar specialist die voor haar cliënten vakantiehuizen selecteert door geheel Griekenland, Spanje (inclusief de Canarische Eilanden en rondreizen in Andalusië), Italië en Portugal (inclusief Madeira en de Azoren).



Wij richten ons op díe vakantiegangers die de voorkeur geven aan een onafhankelijke vakantie met een zekere mate van privacy en comfort.
Wij kennen de accommodaties en hun omgeving, waardoor wij u gedetailleerd kunnen informeren en behulpzaam zijn bij het vinden van de meest geschikte locatie of accommodatie.

Flexibiliteit is het sleutelwoord voor al onze "samengestelde reis" arrangementen:

U bent niet gebonden aan vaste reisdagen, maar u vertrekt wanneer u wilt en blijft zolang u wilt. U bent ook volkomen vrij om uw eigen reisarrangementen te treffen, maar als u dit wenst regelen wij uw vluchten conform uw voorkeur.
Bovendien is een auto altijd bij de prijs inbegrepen en deze staat voor u klaar bij aankomst.

Een verblijf in één van onze villa's, appartementen, casitas, of authentieke familiehotels biedt u de mogelijkheid om onze bestemmingen anders te zien: Weg van het massatoerisme

Waar wij verschillen

GEEN VASTE REISDATA
Onze reis- en verblijfsarrangementen zijn flexibel en individueel.

U bent niet gebonden aan vaste reisdata: u vertrekt wanneer u wilt en blijft zolang u wilt. Bovendien kunt u accommodaties en/of bestemmingen in combinatie boeken.

VLUCHTEN
Ofschoon u de vrijheid heeft om uw eigen reisarrangementen te treffen, regelen wij - op uw verzoek - de vlucht of veerdienst conform uw persoonlijke wens.
Wij boeken dan de op dat moment meest voordelige charter- of lijndienstvlucht naar uw bestemming. Uw gehele arrangement blijft daarmee in één hand.

PRIJZEN
De prijzen gelden per accommodatie (dus niet per persoon) inclusief een auto, voor het standaard aantal bedden. De prijzen worden proportioneel berekend, met relatief lagere prijzen voor een langer verblijf in dezelfde accommodatie. Kinderen tot 12 jaar kunnen vaak gratis gebruik maken van de gepubliceerde extra bedden en babybedjes zijn veelal gratis beschikbaar.
Bij hotels geldt de prijs voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.

AUTOARRANGEMENT
Uw auto staat bij aankomst voor u gereed op de luchthaven. U bent zodoende verzekerd van comfortabel transport van en naar uw bestemming en het biedt u de mogelijkheid om het interessante, gevarieerde landschap en de bezienswaardigheden op uw bestemmingen te verkennen.

PERSOONLIJKE DIENSTVERLENING

Bij het maken van uw keuze denken wij u het best van dienst te zijn door zoveel mogelijk informatie te verstrekken. Op deze site trachten wij u zo gedetailleerd en volledig mogelijk te informeren. Het blijven echter weergaven van persoonlijke impressies die wellicht niet op al uw vragen antwoord geven. Heeft u wensen die voor u van wezenlijk belang zijn voor een geslaagde vakantie en vindt u die informatie niet, aarzel dan niet ons daar nader over te vragen. klik hier


site: Jacobos.nl

Privé Villa's & Appartementen BV
Nicolaes Maesstraat 2
1506 LB Zaandam
Tel. 075 6120390

info@jacobos.nl




Geselecteerd door: Randstad Nieuws Travel Vakantie
Selected by: Randstad News Travel

Meld nieuws