Val Thorens aanbiedingen Dutchweek

Val Thorens Week aanbiedingen Dutchweek






Wintersport Val Thorens aanbiedingen Dutchweek






Dutchweek 2 - 8 mei 2015 ga naar de site



Wil je ook een persoonlijke offerte, bij Dutchweek heeft u nú al de kans uw wintersport accommodatie in Val Thorens voor Dutchweek (2 mei - 8 mei 2015) te boeken!

Sportieve herinnering






De Dutchweek in Val Thorens is al sinds 1992 traditioneel de afsluitende week van het wintersportseizoen in deze populaire wintersportplaats in het Franse skigebied Les Trois Vallées.

Deze unieke week werd bedacht door de wintersport experts van Snow Time Travel.

De ligging van het resort op 2300 meter maakt het gebied sneeuwzeker met pistes die tot 3230 meter reiken. De laagste pistes liggen op circa 1800 meter.

Het is een uitdagend skigebied met 150 km uitstekend geprepareerde pistes en met een uitbreiding van de skipas naar Les Trois Vallées liggen er ruim 600 km schitterende pistes op je te wachten!

Val Thorens is in de winter een levendig skidorp met een fantastisch uitgaansleven met goede discotheken, restaurants en bars. Je zult je ook na een inspannende dag op de pistes nog tot in de kleine uurtjes kunnen vermaken. Regelmatig zijn er optredens van bekende groepen en deejays dus met de après ski zit het hier wel goed!

Eind april en begin mei zijn de sneeuwcondities nog prima en het weer kan er al lekker zijn dus je moet er niet raar van opkijken als je na het skiën in korte mouwtjes in het zonnetje lekker uit je bol kunt gaan op muziek van de beste deejays! Overigens zijn de optredens overal, in het dorp, in de disco's en bars maar ook op de piste.

Tips voor skihuur Dutchweek Val Thorens

Wij hebben al voor je uitgezocht welke reisorganisaties goede accommodaties en reizen naar Val Thorens tijdens de Dutchweek aanbieden.

Dit is onze top 4:
1.SnowTime Travel, de bedenker van de Dutchweek, kent Val Tho als geen ander!
2.Summit Travel: aanbiedingen busreizen naar de Dutchweek in Val Thorens
3.Bizztravel Wintersport heeft altijd topaanbiedingen naar Val Tho met skipas!
4.Sunweb heeft ook altijd mooie aanbiedingen naar Val Thorens

Tip: ons complete overzicht met reizen naar de Dutchweek wintersportreizen



In 1992 werd op initiatief van de Nederlandse wintersportspecialist Snowtime Travel de eerste Dutchweek gehouden. Nu na 21 jaar is het evenement uitgegroeid tot een fenomeen waar veel touroperators en reisorganisaties op inspringen en uiteenlopende aanbiedingen hebben voor een week skiën, boarden en feesten in Val Thorens.

Toen Snowtime in 1991 begon met het evenement was het voor de locals wel even wennen. Hun Val Thorens kleurde een week lang fel oranje want de Dutchweek trekt in Val Thorens steeds meer bezoekers en is het inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar niet alleen het feesten en de après-ski centraal staan maar juist ook de activiteiten overdag met veel ski en snowboard maken het tot een evenement dat zijn weerga niet kent.

Er zijn tijdens de week nog veel meer evenementen die er een echte feestweek van maken. Overigens moet je voor deze evenementen wel apart entree betalen. In voorgaande edities vlogen de kaarten weg dus het is wel handig om vooraf online je entreekaarten of passepartout voor de hele week aan te schaffen.


Onze tips voor een weekje Dutchweek in Val Thorens



De Dutchweek is een mooi alternatief voor de dure voorjaarsvakantie en minder duur
Je kunt lekker lang genieten van de voorjaarszon en lange dagen op de piste
Om een impressie te krijgen van een weekje Dutchweek kun je het beste even YouTube raadplegen. Je vindt ze van officiële promo's tot leuke sfeerimpressie.
Dutchweekfestival met veel info over de Dutchweek


Online skihuur in Frankrijk en Val Thorens:



Als je via onze website naar SKISET gaat wordt er automatisch een actiecode voor kortingen tot 40% aangemaakt. Voor groepen zelfs tot 45% op skihuur in Frankrijk

Als je geen gesjouw met ski's of snowboard wilt, dan is skihuur echt ideaal!



Randstad Nieuws

Randstad News - Randstad Nieuws

contact

Meld nieuws
Val Thorens On Top aanbieding Dutchweek



Dutchweek 2014
Wij zijn blij jullie te kunnen melden dat de Dutchweek 2014 alweer in de planning zit en wel vanaf zaterdag 26 april 2014.
Wil je op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten enzovoort meld je dan nu aan via facebook...KLIK HIER

NAAR DE SITE DUTCHWEEK

On Top Dutchweeks