Wintersport Italie aanbiedingen Via Lattea

Italie wintersport aanbiedingen







Italie Wintersport aanbieding
Gebied Via Lattea ligt nabij de Zuid Franse Alpen ca 40 km vanaf Val Thorens en in het Noorden niet ver van de Zwitserse ski-gebieden.



Italie Via Lattea verenigt alle kwaliteiten. Vooral zijn de mensen en de tarieven er vriendelijker. En Via Lattea biedt meer natuur en gezelligheid. Het is het geselecteerde en uniek wintersport oord voor een,

Dutchweekend Italia

Dutchweek organiseert van 18-22 maart 2015 een grootschalig ski-snowboard-event in het Italiaanse dorp Sauze d’Oulx: het “Dutchweekend Italia”. Iedereen is welkom: particulieren, bedrijven, verenigingen, groepen vrienden .. iedereen!

Sauze d'Oulx is onderdeel van het ViaLattea skigebied en met zo'n 400 km. aan pistes is Via Lattea het grootste aaneengeschakelde skigebied van Italië.

We streven naar 500+ deelnemers. De organisatie is in handen van Dutchweek.nl, Summit Travel, Tourist Board Italie en 30love, in samenwerking met het lokale toeristen-agentschap.




Wintersport Weekend Italie Via Lattea Dutch weekend klik hier voor meer...






Klik hier voor informatie voor dit very special Italia Wintersport-Feest spektakel.



En ook in 2014 was het een super belevenis




Zon, sneeuw en DJ's



Het skiën staat uiteraard centraal, maar we gaan zeker ook veel aandacht besteden aan het feestje. We gaan zorgen voor een stijlvolle Tiroler sfeer met o.a. après-ski op de piste, après-ski in een Hollandse bar en goede feesten in dancings tot in de kleine uurtjes.

De organisatie van deze feesten, met voornamelijk Nederlandse DJ's, is in handen van Summit Travel, Dutchweek.nl en 30Love in samenwerking met Discovery Italy en de lokale horeca. Daarnaast zullen er ook diverse activiteiten georganiseerd worden, zowel op de piste als in het dorp.




Randstad Ski Nieuws Randstad Ski News

info@randstadnieuws.nl

Meld nieuws