Ibiza Property Rentals Bed and Breakfast

Ibiza bed and breakfast prive Casa vakantiewoning

-


Ibiza bed and breakfast Guesthouse-vakantiewoningen Property Rentals





Disfruta la Vida betekent Geniet van het leven

Dat doen wij iedere dag, genieten van het leven! Hier op het prachtige eiland Ibiza waarop wij een aantal jaren geleden verliefd zijn geworden. Jaar na jaar ging onze vakantie terug naar Ibiza totdat wij in 2012 besloten het roer helemaal om te gooien en op zoek te gaan naar een eigen plekje, een traditionele Ibiza Casita. Deze vonden we al snel en voordat we het wisten was ons guesthouse een feit. Inmiddels hebben we er een tweede Casa en een traditionele Finca bij. Met ingang van 2014 verhuren we onze eerste Casita alleen nog in zijn geheel. De nieuwe Casa en Finca zijn voor onze gasten als guesthouse beschikbaar.

Wij delen onze liefde voor dit eiland graag met onze gasten. Ons moto is niet voor niets Disfruta la Vida. En op Ibiza is het leven iedere dag een feest! Zo voorzien wij onze gasten na aankomst en onder het genot van een glaasje cava van uitgebreide informatie over bijvoorbeeld leuke restaurantjes, fijne stranden, hippy markten, gezellige dorpjes, culturele en sportieve activiteiten en uitgaansgelegenheden. We willen namelijk niets liever dan er voor zorgen dat onze gasten zo optimaal mogelijk van hun vakantie en van Ibiza kunnen genieten en uiteindelijk met een heerlijk Ibiza gevoel na hun vakantie weer huiswaarts gaan.

De vrolijke kleuren in ons Disfruta la Vida logo symboliseren de volgende diensten die voor onze gasten tijdens hun verblijf bij ons continue beschikbaar zijn:



catering serviceticket- en restaurant reserveringen
nanny service
auto / fietsverhuur en scooter reserveringen
taxi service
fiets- en wandeltochten
(sport) evenementen.



informatie over de uniek gelegen casa's klik hier

Casita -
Casita Disfruta la Vida ligt 4 km van het centrum van Ibiza Stad (Eivissa). Aan het einde van een echte Ibiza camino staat in een grote tuin deze sfeervolle Casita te midden van een sinaasappelboomgaard. Vanuit de tuin is er aan alle zijden uitzicht op de heuvels. Zelfs de oude stad van Ibiza is vanaf een van de terrassen te bewonderen.

tuin
De Casita ligt heerlijk rustig met toch de stad en de stranden slechts op een paar minuten afstand. De luchthaven ligt op 15 minuten rijden. Door de centrale ligging en de geringe grootte van Ibiza is alles op het eiland makkelijk te bereiken.

De Casita beschikt over 2 slaapkamers. Eén kamer bevindt zich aan de voorzijde in typische (oranje) Ibiza kleuren (Naranja kamer) en één kamer aan de achterzijde in rustige bruin/beige tinten (Buddha kamer). Deze laatste heeft een heerlijke schuifpui naar het terras aan de achterzijde van de Casita met een eigen zitje en veel privacy. Beide slaapkamers hebben een dubbele kastenwand met veel opbergruimte.

Narnaja
De badkamer is volledig ingericht met bidet, toilet en hydro-massage douche. Handdoeken zijn aanwezig. De keuken is volledig ingericht met gasfornuis, oven, koel/vries combinatie en wasmachine. De keuken is berekend op in ieder geval 6 personen.

woonkamer
De Casita is omgeven door diverse terrassen. Het terras aan de voorzijde is deels overdekt. Er staat een heerlijke loungeset. Onder de veranda staat verder een grote eettafel met banken. Dit terras kijkt op de heuvels van het dorpje Jesus en ligt op het oosten. Hier zie je vroeg in de ochtend de zon boven de heuvels opkomen. Een heerlijke stek voor een uitgebreid ontbijt. In de loop van de dag draait de zon naar de achterkant van de Casita. Ook hier een heerlijk terras met een grote open haard (BBQ). Hier staat een kleinere eettafel voor 4 personen waar het goed toeven is aan het begin van de avond als de zon aan deze kant achter de heuvels ondergaat.

tuin
Aan de voorzijde van de Casita vindt u een zwembad om heerlijk in af te koelen na het zonnebaden. In de Casita is Nederlandse TV en Wifi gratis beschikbaar. Tussentijdse- en eindschoonmaak, wisseling van bad- en beddengoed is inbegrepen in de prijs.




Onze Casa
Ons sfeervolle guesthouse Casa Disfruta La Vida bevindt zich op 3 km afstand van het gezellige dorpje Santa Gertrudis. De vrijstaande Casa bevindt zich in een grote tuin met aan alle zijden uitzicht op de heuvels en de prachtige boomgaarden. Er is een zwembad voor de verkoeling op hete zomerdagen. Er zijn diverse terrassen met zon of schaduw met loungesets, een balinees loungebed om heerlijk te relaxen en natuurlijk een lange ontbijttafel. De directe omgeving leent zich bijzonder goed om heerlijk te fietsen of te wandelen. Op 1 km afstand bevindt zich een manege.

Wij hebben in de Casa 2 gastenkamers: de Bohemian en de Oriental kamer. De Bohemian kamer heeft openslaande deuren naar een eigen zonnig terras op het zuiden. Beide kamers zijn sfeervol en luxe ingericht en voorzien van een heerlijk 2-persoonsbed, voldoende kastruimte en een gezellig zitje. De Casa is zeer kindvriendelijk. Bijplaatsen van een (kinder)bedje is in beide kamers mogelijk. Een luxe badkamer complementeert het geheel. We verzorgen dagelijkse schoonmaak en wisseling van badhanddoeken. Strandlakens zijn aanwezig. De Casa beschikt over Nederlandse TV en gratis WIFI.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.klik hier



Contact
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via disfrutalavida.ibiza@gmail.com of
via de telefoonnummers 0034 6 34 65 94 64 en 0034 6 78 94 02 95.



Randstad nieuws Ibiza Bed and Breakfast Nieuws Randstad News
Randstad News Nieuws click here

Meld nieuws